
شخصیت فداکاری که خبرساز شد
گفتوگو با جوان بلوچی که ناجی دو کودک شد/ خودم را جای پدر و مادر کودکان گذاشتم و به آب زدم
خودم را جای پدر و مادر این کودک میگذارم، بیخیال مدارک و گوشی تلفن همراهم که غرق آب و گل شدهاند، شدم و دوباره به سیلاب زدم و به هر سختی بود توانستم دست بچه دوم را هم بگیرم به حاشیه رودخانه هدایت کنم.

دکتر رفیق دوست در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اس.بی پرس
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک : مردم واکسیناسیون را جزو اولویت های زندگی خود قرار دهند
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد مجموعه شبکه بهداشت و درمان این شهرستان جهت مقابله با کرونا ویروس، گفت: مردم واکسیناسیون را جزو اولویت های زندگی خود قرار دهند.

نایبرئیس هیئت نجاتغریق و غواصی استان در گفتگو با خبرنگار اس.بی پرس:
عدمحمایت مالی و نبود اسپانسر، علت کمبود نیروی نجاتغریق باوجود سواحل زیاد در سیستان و بلوچستان است
نایبرئیس هیئت نجاتغریق و غواصی سیستان و بلوچستان گفت: در استان سیستان و بلوچستان، ظرفیتها، زیرساختها و استخرهای زیادی وجود دارد اما عدم وجود حمایت مالی و اسپانسر بهخصوص در بخش نجاتغریق بانوان باعث شده است که نیروی نجاتغریق در شهرستانهای استان بهخصوص در شهر بندری چابهار اندک باشد.

مصاحبه با فعال استانی| قسمت دوم
کمالی: سیستان و بلوچستان نیازمند چندین استاندار است / بسیاری از زمینهای کشاورزی سیستانیها پشت دیوارهای مرزی قرار گرفته
دبیر مجمع مطالبهگران محیط زیست کشور گفت: متأسفانه، کیلومترها از زمینهای کشاورزی مردم و کشورمان پشت دیوار مرزی ایران و در قسمت افغانستان باقی ماند و استراتژی این قضیه نیز هیچوقت مشخص نشد که چرا باید این زمینها پشت دیوار مرزی ایران میماندند.

مصاحبه با فعال استانی| قسمت اول
کمالی: نگاهها به سیستان و بلوچستان بیشتر حادثه محور بوده تا مسئله محور / نباید اجازه میدادیم سد کمالخان ساخته شود (ویدئو)
دبیر مجمع مطالبهگران محیط زیست کشور گفت: در شمال استان سیستان و بلوچستان به شدت درگیر با خشکسالی هستیم. جنوب استان نیز گاهاً به دلیل نبود زیر ساخت مناسب با سیلاب درگیر میشوند. در حقیقت در قسمت پایینی استان مدیریت آب نداریم و در قسمت شمال، اصلاً آبی نداریم.

پرایدی که شبیه سانتافه شد (ویدئو)
گفت و گو با «عمید علی میر» جوان خوشذوق زابلی را میخوانید که با خلاقیت و دردسر فراوان آپشنهای جالبی روی پرایدش گذاشته است.

بانوی کارآفرین سیستان و بلوچستان از موفقیت خود میگوید
«سمیه دستیار» کارآفرین موفق در حوزه مشاغل خانگی استان سیستان و بلوچستان با داشتن اراده و همت بالا توانست در حوزه تولید ترشیجات محلی و صنایعدستی موفق شود.

در گفتوگوی تفصیلی با نماینده مردم چابهار در مجلس مطرح شد
وارونگی الفبای توسعه با عینک انتقاد از بودجه نهادهای فرهنگی
«سخن گفتن از هنجارهای اخلاقی و ایدئولوژیک با یک انسان تشنه و گرسنه مضحک است.» این نقلقولی است از جواهر لعل نهرو که معینالدین سعیدی، عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مورد وضعیت کودکان سیستان و بلوچستانی مطرح کرد.

بانوی کارآفرین زاهدانی از موفقیت خود در حوزه تراش سنگهای قیمتی میگوید
افسانه کامیاب کارآفرین موفق در حوزه مشاغل خانگی استان سیستان و بلوچستان با داشتن اراده و انگیزه مناسب توانسته است در حوزه تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی موفق شود.

ظرفیتهای ورزشی استان در گفتگوی اختصاصی اس.بی پرس با قهرمان نوجوان بررسی شد
«بهار بدیعی» قویترین دخترِ سیستان و بلوچستانی ایران (ویدئو)
بهار بدیعی قهرمان پاورلیفتینگ ایران و قهرمان مچ اندازی آسیا، میگوید: ورزشهای قدرتی مانند مچ اندازی و پاورلیفتینگ باید برای بانوان در استان سیستان و بلوچستان بیشتر جا بیفتد و از آن حمایت بیشتری شود.

پردهای درام از زندگی بوکسور تاریخساز سیستان و بلوچستانی
شهبخش: کودک سیستان و بلوچستانی بودم که دمپایی هم نداشت!/ تعصبم پرچم ایران است
بوکسور تاریخساز تیم ملی که نخستین مدال ایران در تاریخ رقابتهای جهانی را به دست آورد، در گفتوگویی متفاوت، از زندگی سخت و مسیر دشوارش برای رسیدن به این موفقیت صحبت کرد.

گفتگویی با بازگشته از گور
جهادگری که گورخواب و گرفتار اعتیاد بود اما به کمک دوستان جهادگرش به زندگی برگشت
علیرضا میگوید آن اوایل که هیچ شغلی نداشت، به پیشنهاد روحانی مسجد، نگهبان مسجد میشود و در اتاقک کوچک مسجد روزگار میگذراند. آزمایشش اما از اینجا شروع میشود. او می گوید، در گوشه اتاقک مسجد، یک گاز پیکنیکی بود...

نماینده مردم سیستان در گفتگو با اس.بی پرس؛
طرح تحقیق و تفحص در «طرح46هزارهکتاری» تحویل هیئت رئیسه مجلس شد/ رهاسازی آب از طریق انهار تا قبل از اتمام این ماه انجام خواهد شد
محمدسرگزی اظهار داشت: نتیجه تمام صحبتهای ما با معاونین جهاد کشاورزی و وزرای مربوط با این حوزه، استاندار و مدیران جهاد کشاورزی استان و شهرستان بر این شد که طرح 46 هزارهکتاری سریعاً بررسی بشود و آنجا که ظرفیت آبرسانی از طریق لوله وجود دارد تسریع شود و آنجا که امکان دارد در ایام فصل کشت آبرسانی از طریق لولهها اتفاق نیفتد، سریعاً آبدهی را از طریق کانالها شروع کنند.

اقدامی خودجوش و مردمی
قیام زنان سیستانی برای زیباسازی شهر/ نمیخواهند چشم مردم به زیباییها عادت کند
ام البنین محمدیان، مدیر گروه صدای زنان سیستان گفت: متأسفانه در شهر زابل هیچگونه اقدامی برای زیباسازی نمیشود و همیشه ورد زبان همه این است که مردم خرابکاری میکنند، مردم نهالها را میکنند و... نمیخواهند چشم مردم به داشتن این چیزها عادت کند. به نظر من اینقدر باید برای مردم زیباسازی شود تا چشمشان عادت به داشتن زیباییها داشته باشد و دیگرکسی این مردم را بهانه برای سروسامان ندادن شهر، قرار ندهد.

گفتوگو؛
کودکان سیستان و بلوچستانی چگونه با کرونا از آموزش بهرهمند شدند؟
دبیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش به تشریح تمهیدات این وزارتخانه برای تحقق عدالت آموزش با شیوع کرونا در کشور پرداخت.

موفقیت با همت ستودنی؛
جادوی هنر در دستان دختر موفق سراوانی/ فروش زیور آلات سوزن دوزی شده در کشورهای خارجی
پریا حسین بر یکی از دختران کارآفرین سراوانی است که با همت و پشتکار خود توانست محصولات سنتی خود را با جادوی هنر در کشورهای خارجی به فروش رساند.

مجتبی جهانتیغ در گفتگوی آنلاین مطرح کرد؛
له شدن آموزش استان زیر چرخ اقتصاد/ دولت روحانی بیشتر به دنبال صرفه اقتصادی است تا کیفیت آموزشی/ در آینده عمله مرفهان و آقازادههای تهرانی خواهیم بود
دکتر جهانتیغ با اشاره به پولی شدن کنکور و اینکه دهکهای بالا 70 برابر دهکهای پایین، برای آموزش فرزندانشان خرج میکنند، افزود: ما در آینده فقط عمله مرفهان و آقازادههای تهرانی خواهیم بود که خودمان با پول نفت و بانک خصوصی باعث رشد آنها شدیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفتگو با اس.بی پرس؛
اگر منطقه سیستان و یا مسافرانش 14 روز قرنطینه نشوند، شاهد یک فاجعه انسانی خواهیم بود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با ابراز تأسف از هجوم مسافران به منطقه سیستان، تأکید کرد: یا باید منطقه سیستان قرنطینه شود و بهکل از ورود مسافران جلوگیری گردد و یا اینکه مسافران را به خاطر دوره نهفتگی ویروس کویید-19، به مدت ۱۴ روز با هزینه خودشان قرنطینه کنند، اگر هم امتناع کردند بلافاصله به مقصدشان بازگردانده شوند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان مطرح کرد؛
خیرین استان سیستان و بلوچستان را دریابند/ مواد شوینده هم نایاب شده/ با دستخالی نمیشود با کرونا مبارزه کرد
ارجمندی با اشاره به اینکه هر یک از استانهای کشور در حال حاضر خودشان درگیر مبارزه با کرونا هستند، افزود: مشکل استان ما علاوه بر نبود مواردی چون ماسک، ژل ضدعفونیکننده، الکل، تبسنج و ...، تأمین مواد شوینده معمولی جهت حفظ بهداشت خانوادهها و شهروندان است.

این جوانها روزانه 3 هزار ماسک تولید میکنند
تولید ماسک توسط دندانپزشک های جهادی
آن هایی که دستی در آتش کارهای جهادی دارند گروه منتظران ظهور را به خوبی می شناسند. دانشجویان دندانپزشکی که گروهی سراغ بشاگردی ها و سیستانی ها و لرستانی ها می روند و برای همیشه دعای خیر محروم ترین مردم این آب و خاک را پشت نام گروه شان می اندازند.