خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 10412
۱۴۰۰/۰۴/۰۶ - ۱۶:۵۴
رئیس کمیته دفاعی مجلس مطرح کرد:

تقویت بسیج مستضعفین با ساماندهی گروه‌های جهادی

تقویت بسیج مستضعفین با ساماندهی گروه‌های جهادی
رئیس کمیته دفاعی مجلس گفت: طرح تقویت بسیج مستضعفین با محوریت ساماندهی گروه‌های جهادی در کمیسیون امنیت نهایی شده است.

به گزارش خبرنگار اس.بی پرس، سیدعلی آقازاده دافساری در تشریح طرح تقویت بسیج مستضعفین گفت: این طرح با محوریت ساماندهی گروه‌های جهادی در دستور کار کمیسیون امنیت ملی قرار گرفته است، بسیج سازندگی از سال ۱۳۷۹ در حال فعالیت بوده و منشاء خدمات بسیاری در کشور شده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: ماموریت سازمان بسیج بنابر تاکیدات رهبری و نیاز‌ها و مطالبات اجتماعی در حوزه‌های مختلف از جمله خدمات عمومی، امنیتی، انتظامی، بهداشت و درمان و حتی در حوزه‌های امداد و سازندگی با رویکرد محرومیت زدایی اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: بسیج به عنوان یک ذخیره استراتژیک برای نظام، مسئولیت پشتیبانی از همه سازمان‌های نظام اعم از امنیتی و غیرامنیتی به ویژه سازندگی کشور را بر عهده دارد و امروز بیش از هر زمانی برای پاسخگویی مطالبات اجتماعی در مناطق محروم، به تقویت بسیج مستضعفین نیاز است.

رئیس کمیته دفاعی مجلس همچنین گفت: بسیج سازندگی مسئولیت خطیری در مباحث عمران، آبادانی یا آموزش و ترویج اصول ارزشی دارد، با توجه به تجارب گذشته اصلاح قانون لازم است. از این رو طرحی تهیه شد تا گروه‌های داوطلب جهادی ساماندهی شوند و مشکلات اجرایی این گروه‌ها مرتفع شود.

آقازاده دافساری اضافه کرد: مسئولیت گروه‌های جهادی قطعا باید ساماندهی شود، بسیج متصدی این کار است و ارتباط بین بسیج سازندگی، گروه‌های جهادی و دستگاه‌های اجرایی اعم از وزارتخانه‌ها و نهاد‌ها به موجب طرح فوق الذکر منسجم‌تر، سامان یافته‌تر و تعریف شده‌تر می‌شود.

رئیس کمیته دفاعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مراحل اولیه طرح تقویت بسیج مستضعفین در کمیته و کمیسیون امنیت ملی انجام گرفته و امیدواریم به زودی در دستور کار صحن مجلس قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: به موجب این طرح عرصه فعالیت گروه‌های جهادی شفاف و پشتیبانی‌ها مشخص‌تر و منظم‌تر می‌شود. مدیریت همراه با نظارت را شاهد خواهیم بود ضمن اینکه تلاش شده تا زمینه برای همکاری همه خیرین و گروه‌های جهادی فراهم شود.

منبع : icana.ir

نظرات شما

capcha