خیرین استان سیستان و بلوچستان را دریابند/ مواد شوینده هم نایاب شده/ با دستخالی نمیشود با کرونا مبارزه کرد

مردم سیستان در تماس با خبرنگار اس.بی پرس از نبود مواد شوینده ازجمله مایع دستشویی، وایتکس و صابون جامد در فروشگاههای بزرگ و کوچک این شهر گلایه و شکایت آوردند.
عباسعلی ارجمندی مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان در پاسخ به پیگیریهای خبرنگار اس.بی پرس، بابیان مشکلات عدیده این استان در تأمین اقلام بهداشتی ویژه مبارزه با ویروس کرونا ازجمله ماسک و تبسنج، از نبود مواد شوینده جهت مصارف خانگی گلایه کرد و گفت: سیستان و بلوچستان پهناورترین استان کشور است؛ اما دورافتادهترین از مرکز نیز هست.
وی با اشاره به اینکه هر یک از استانهای کشور در حال حاضر خودشان درگیر مبارزه با کرونا هستند، افزود: مشکل استان ما علاوه بر نبود مواردی چون ماسک، ژل ضدعفونیکننده، الکل، تبسنج و دیگر ابزار مبارزه با کرونا، تأمین مواد شوینده معمولی جهت حفظ بهداشت خانوادهها و شهروندان است.
ارجمندی بابیان اینکه متأسفانه واردات مواد شوینده و بهداشتی از سایر استانها به سیستان و بلوچستان بهشدت کاهشیافته است، گفت: خیرین محترم که همواره به این استان توجه خاصی داشته و در ساخت مدرسه، خانه محرومان، مسجد و کمک به سیلزدگان و فقرا پیشقدم بودهاند، اکنون نیز باید برای حفظ جان مردم قدم بردارند و در تأمین و ارسال اقلام موردنیاز مردم اقدام کنند.
وی با اشاره به سودجوی برخی افراد در این شرایط، گفت: با سختیهای فراوان توانستیم دو عدد تبسنج لیزری را که قبل از این بحران بین 300 تا 400 هزار تومان قیمت داشتن، باقیمت هرکدام چهار میلیون تومان تهیه کنیم.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان با تأکید بر اینکه با دستخالی نمیشود با کرونا مبارزه کرد، افزود: ظرفیتهای استان بهگونهای است که امکان تولید ماسک و مواد ضدعفونیکننده وجود دارد؛ اما به شرطی که مواد اولیه مانند پارچه و الکل در اختیار ما قرار بگیرد.
ارجمندی اضافه کرد: کارخانه و کارگاههای مجهزی در زاهدان وجود دارد که باهمت جهادگران بومی و همیاری دانشگاه علوم پزشکی میتوان نیاز استان را با تولید ماسک، لباس ویژه کادر بیمارستانی، مواد گندزدایی و ژل ضدعفونیکننده، تأمین کرد.
وی از همه مردم استان خواست مثل همیشه کنار هم قرار بگیرند و باهم از این مشکل عبور کنند.
انتهای پیام/#
منبع : sbpress.ir