سلامت معلمان و دانش آموزان اولویت اول بازگشایی مدارس/سامانه شاد و مدرسهِ تلویزیونی دو سناریوی بهرهمندی از آموزش مجازی

به گزارش اس.بی پرس، در حالی ۲۰ روز تا رسیدن ماه مهر و شروع سال تحصیلی جدید فرصت باقیمانده که زمزمههای بازگشایی حضوری و نیمهحضوری مدارس جدیتر به گوش میرسد، این امر باعث شده تا از یکسو والدین نگران سلامت فرزندان خود مبنی بر ابتلا به ویروس منحوس کرونا و از سوی دیگر نیز دغدغه مشکلاتی که سال گذشته درزمینهٔ اینترنت و سامانه شاد با آن دستوپنجه نرم کرده را همچنان داشته باشند.
این در حالی است که همیشه آغاز سال تحصیلی جدید با «بوی ماه مهر» همراه بوده اما از زمان شیوع کووید 19 که تمام معادلات را تحت تأثیر قرارداد، اماواگرهایی در نحوه علم و سوادآموزی دانش آموزان به وجود آمد.
آغاز سال تحصیلی جدید بهصورت ترکیبی و تلفیقی
در این راستا داوود گلی، مدیر روابط عمومی آموزشوپرورش سیستان و بلوچستان در خصوص نحوه بازگشایی مدارس، بیان کرد: یکی از فرایندهایی که بعد از امتحانات پایان خردادماه در دستور کار قرارگرفته موضوع پروژه مهر و ثبتنام دانش آموزان است.
وی افزود: این پروژه مجموعه اقدامات، برنامهها و فعالیتهای آموزشوپرورش برای بازگشایی هرچه مطلوب و بهینه نسبت به گذشته است که باهدف ایجاد وحدت رویه و انسجام در برنامهها و فعالیتهای گوناگون ادارات شهرستانها و مناطق، کارگروههای بازدیدی پنجگانه به سرپرستی معاونان این اداره کل بهمنظور پایش و رصد فرآیندهای اجرایی پروژه مهر به قطبهای استان اعزام میشوند
.
این مقام مسئول ادامه داد: امسال نیز با تقسیمکاری که در این حوزه صورت گرفته پنج تیم بازدیدی به سرپرستی معاونان این اداره کل با حضور در قطب های مرکزی، سیستان، ایرانشهر، سراوان و چابهار از نزدیک فعالیتها و برنامههای پروژه مهر را موردبررسی و ارزیابی قرار میدهند
.
وی اذعان کرد: بر اساس اعلام مسئولین ستادی وزارت آموزشوپرورش مقررشده تا آغاز سال تحصیلی جدید بهصورت ترکیبی و تلفیقی از آموزشهای مجازی و حضوری باشد، در این راستا یازده برنامه تعیین و به تائید ستاد ملی مقابله با ویروس کرونای کشور رسیده که در حال برنامهریزی این دستورالعمل به استانها هستند تا بر اساس آن برنامهریزی در سطح استانها، شهرستانها و مناطق انجام شود.
گلی اظهار کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا متأسفانه فاصله طولانی مبنی بر حضور دانش آموزان در مدارس رخداده که امید است این فاصله با فروکش کردن این ویروس منحوس و رعایت پروتکلهای بهداشتی کاهش یابد.
اولویت اصلی آموزشوپرورش حفظ و صیانت از سلامت معلمان و دانش آموزان
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه اولویت اصلی آموزشوپرورش حفظ و صیانت از سلامت فرهنگیان، دانش آموزان و رفع نگرانی خانوادهها است، گفت: اینکه چه پایههایی از کدام مقاطع تحصیلی بتوانند بهصورت حضوری، نیمهحضوری و مجازی بهرهمند شوند منوط به شرایط پیش رو ازلحاظ بیماری کرونا است.
مدیر روابط عمومی آموزشوپرورش استان در پاسخ به این سؤال که چه اقدامی برای آن دسته از دانش آموزان که دسترسی به اینترنت برای بهرهمندی از آموزش در بستر مجازی را ندارند اندیشیده شده است، اظهار کرد: با تفاهمنامهای که بین وزارت آموزشوپرورش و وزارت ارتباطات منعقدشده در سال گذشته بخش اعظمی از مدارس بهویژه در مناطق عشایری و روستایی و صعبالعبور به سامانه و سیستم اینترنت ملحق شدند، همچنین با توجه به شرایط و زیرساختهایی که سیستان بلوچستان بهصورت تاریخی در آنها عقبماندگی داشته مسئولان توجه ویژهای بر این موضوع داشتند.
وی با تأکید بر اینکه تمام تلاشها بر این است که دانشآموزشی از آموزش عقب نماند، تصریح کرد: اولویت برنامههای آموزشوپرورش بهرهمندی دانش آموزان از دو ظرفیت و فضا یعنی شبکه شاد و مدرسه تلویزیونی ایران است که در طی هفته دانش آموزان در مقاطع مختلف از این ظرفیت بهره ببرند.
وی در خصوص واکسیناسیون فرهنگیان و دانشجویان نیز گفت: واکسیناسیون فرهنگیان در دستور کار و در تمامی شهرستانها بهصورت روزانه انجام میشود، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان هم از حیث دانشجو و هم همکار فرهنگی بودن اطلاعاتشان موجود و میتوانند واکسن تزریق کنند.
گلی افزود: واکسن دانش آموزان نیز بر اساس ردههای سنی توسط وزارت بهداشت برنامهریزی میشود و در دستور کار است که بهمحض اعلام ابلاغ از سوی ستاد کرونا و وزارت بهداشت این مهم انجام شود.
انتهای پیام/
منبع : dana.ir