خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 11310
۱۴۰۰/۰۶/۱۲ - ۱۰:۱۱
رئیس‌جمهور:

حل مشکل آب شمال سیستان و بلوچستان اولویت دولت سیزدهم (ویدئو)

حل مشکل آب شمال سیستان و بلوچستان اولویت دولت سیزدهم (ویدئو)
حجت‌الاسلام رئیسی: یکی از دغدغه‌های منطقه زابل موضوع آب است و تلاش اول برای رفع این مشکل است.

به گزارش اس.بی پرس، حجت‌الاسلام رئیسی بدو ورود به شمال سیستان و بلوچستان، در  فرودگاه زابل در پاسخ به سؤال خبرنگار صداوسیما راجع به پروژه انتقال آب از دریای عمان به استان گفت: یکی از دغدغه‌های مردم زابل مسئله آب است و قبل از سفر استان نشستی با هیئت دولت پیرامون این موضوع داشتیم.


وی گفت: سه راهکار برای این مسئله مطرح شد و قرار است وزیر نیرو با همکاری مسئولین محلی این موضوع را بررسی کنند.


وی گفت: درباره اتصال سیستان به راه‌آهن سراسر نیز تصمیماتی خواهیم گرفت.


وی گفت: برخی استان‌ها به دلیل مشکلات و محرومیت‌ها استاندار ویژه تعیین خواهیم کرد و این امر اختیارات بیشتری را  به این افراد برای خدمت به مردم  خواهد داد.


وی همچنین گفت: علی‌رغم اینکه روزهای پرکاری را در استان می‌گذرانیم دولت با شتاب بیشتر پروژه‌های استان و مناطق محروم را پیگیری خواهد کرد.


رئیس‌جمهور سفر به استان‌ها را یکی از برنامه‌های دولت عنوان کرد و گفت: سفر رئیس‌جمهور و اعضای دولت به استان‌ها باهدف آشنا شدن با مسائل و مشکلات مردم، مدیران مناطق و به‌ویژه شناخت ظرفیت‌های اقتصادی است که می‌تواند در جهت ایجاد اشتغال، رونق تولید، رفع مشکلات مردم به‌ویژه فقرا و محرومین در استان‌ها فعال شود.

 

رئیس‌جمهور روز گذشته در بدو ورود به چابهار از اسکله صیادی کنارک بازدید و با صیادان و ماهیگیران این اسکله گفت‌وگو کرد.


رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در دومین سفر استانی خود به چابهار از مناطق حاشیه‌نشین شهرستان دیدن و با ساکنان این مناطق گفتگو کرد.


وی پس از حضور در بین مردم حاشیه‌نشین این شهر، از طرح‌های هزار واحدی ساماندهی سکونت‌گاه‌های غیررسمی نیز بازدید کرد و شب گذشته در جلسه شورای اداری استان در شهرستان چابهار حضور یافت.

 

 


download

منبع : iribnews.ir

نظرات شما

capcha