خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 11681
۱۴۰۰/۰۷/۰۵ - ۱۱:۲۷

افتتاح نمایشگاه دفاع مقدس در حوزه علمیه واحد خواهران شهرستان زهک (تصاویر)

افتتاح نمایشگاه دفاع مقدس در حوزه علمیه واحد خواهران شهرستان زهک (تصاویر)
در مراسمی با حضور مسئولین شهرستان نمایشگاه دفاع مقدس در حوزه علمیه زهک به مناسبت هفته دفاع مقدس افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار اس.بی پرس، در این افتتاحیه حجت‌الاسلام‌والمسلمین پوران دخت امام‌جمعه، سرهنگ حیدری فرمانده سپاه پاسداران، جامعی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی، پودینه ریاست حوزه علمیه برادران، داور نیا ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران و سرکار خانم نوری ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زهک حضور داشتند.

 

هدف از برگزاری این نمایشگاه یادآوری رشادت‌های بانوان در دوران دفاع مقدس بود. پس از افتتاح نمایشگاه توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین پوران دخت ایشان و هیأت همراه به بازدید از غرفه‌های برپاشده در نمایشگاه پرداختند.

 غرفه کتاب، صنایع‌دستی، محصولات محلی و حسینیه کودک ازجمله مهم‌ترین غرفه‌های این نمایشگاه بودند که مسئول هر غرفه به معرفی موضوع و هدف هر غرفه پرداخت.

امام‌جمعه شهرستان ضمن بازدید و عرض خدا قوت، پیشنهاد استفاده بیشتر از محصولات محلی تولیدی سطح شهرستان جهت عرضه و معرفی در غرفه‌ها را داد.

 

پوران دخت ضمن تسلیت ایام اربعین اباعبدالله الحسین علیه‌السلام در مورد گرامیداشت هفته دفاع مقدس افزود: این هفته یادوار دلاوری‌ها، رشادت‌ها و فداکاری‌ رزمندگان اسلام در جبهه حق علیه باطل و ۸ سال دفاع مقدس بوده است.

وی پس‌ازآن در فضایل حضرت زینب سلام‌الله علیها عنوان داشت: یکی از القاب حضرت زینب (س) عقیله است به معنای «عقل کل». عقیله یعنی استادی که حرفش، عملش، کارش بودن خطاست؛ اما چرا این لقب مختص ایشان است؟ اولاً عقل کل است از جهت اینکه عبدت را به زندگی گذرا و رفاه و آسایش در دنیا ترجیح دادند. وقتی‌که جناب عبدالله جعفر به خواستگاری ایشان آمدند به پدرشان امیرالمؤمنین عنوان داشتند که من شرطی دارم که هر جا بردارم حسین برود من هم آنجا باشم. در کنار اباعبدالله بودن در کنار امام بودن سختی، مشقت و اذیت دارد. باید هزینه کند.

خودش، فرزندان و شوهرش را و همه این زندگی همراه با آسایش را، اما بودن با امام را بر زندگی راحت دنیوی ترجیح داد.

اما از جهت دیگر نیز عقل کل است. چرا؟ بعضی‌اوقات اتفاقی ناخواسته میفتد مانند سیل، زلزله، آتش که مدیران پس مشورت و برنامه‌ریزی بازهم در به‌طور کامل موفق به مدیریت بحران نمی‌شوند.

 

حضرت قهرمان مدیریت بحران است. تا چند ساعت قبل همه بودند. برادر، برادرزاده، فرزندان همه حضور داشتند؛ اما عصر عاشورا همه‌چیز به‌هم‌خورده است. برادران و فرزندان نیستند و به‌جای آتش، تازیانه، آزار و اذیت، گریه زن و بچه وجود دارد.

 

اما هیچ جا در تاریخ و مقاتل نداریم که از حضرت در این مسیر و رسیدن به مدینه یک خطای سیاسی حتی در گفتارش رخ دهد.

ایشان این بحران را مدیریت کردند و چه در سخنرانی در محفل یزید چه در تحمل مشکلات که عنوان داشتند ما رایت الی جمیلا و جز زیبایی ندیدم و به‌جایی رسیدند که امام حسین علیه‌السلام فرمودند جانم به قربانت.

 این موارد باعث شده که حضرت زینب (س) به‌عنوان عقلیه و عقل کل الگویی برای مادران و دختران باشد.

 

پوران دخت در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان نمایشگاه و اشاره به اینکه برپایی این نمایشگاه کار قابل‌تحسین و پسندیده‌ای است و برگزاری این‌چنین نمایشگاه‌ها بخشی از حق‌وحقوق امام و شهدا است با تأکید بر نقش مادران شهدا به جمله‌ای از ناپلئون بناپارت با این مضمون اشاره کرد که: «از او پرسیدند چه کشوری موفق است؟ وی گفت کشوری موفق است که مادر زیاد داشته باشد.» و توضیح داد هر چه مادران زیادتر باشند جوانانی تربیت می‌کنند که باعث رشد و پویایی و بالندگی آن کشور است.

ما اگر دفاع مقدس اتفاق افتاد و جوانان، نوجوانان و شهدایی تقدیم کردیم نصف کار را مادران انجام دادند که حتی بعد رفتنشان هم صبر کردند. مادرانی در کشور داریم که تعداد ۵، ۶ و یا بیشتر شهید دادند.

 

امام‌جمعه شهرستان در مورد نقش زن در جامعه عنوان داشت: قطعاً زنان می‌توانند سرنوشت‌ساز باشند و در مسائل سیاسی اجتماعی شرکت کنند اما در مدار خودشان و وظیفه‌ای که خدا بر آن‌ها قرار داده است.

 

در پایان نیز راوی دفاع مقدس آقای عارفی به بیان خاطراتی از شهدا و دفاع مقدس پرداخت.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 انتهای پیام/

منبع : sbpress.ir

نظرات شما

capcha