فروش زیرکانه مرغهای تلفشده در زابل/ مرغ را بهصورت کشتار روز تهیه کنید

به گزارش اس.بی پرس، یکی از شهروندان شهر زابل در ارتباط با سرویس صدای مردم این پایگاه خبری از فروش زیرکانه مرغهای تلفشده در یکی از مراکز فروش این شهر خبر داد.
این شهروند افزود: فروشندهی زیرک در زمان تحویل مرغ به خریدار بهجای مرغ تازه از مرغهای تلفشده ای که زیر میز بایگانی کرده است در سبد خرید مشتری قرار داده و بهراحتی به فروش میرساند.
داریوش سرگزی رئیس اداره دامپزشکی زابل نیز درباره این موضوع به خبرنگار اس.بی پرس گفت: خرید و مصرف مرغ زنده نهتنها در بحث سلامتش تضمینی نیست بلکه باعث گسترش بیماریهای طیور در منطقه شده و دامپزشکی یکی از مخالفین سرسخت عرضه مرغ زنده است.
وی افزود: ما اولین خواهشی که از مردمداریم و همیشه هم بر این مورد تأکیدداریم این است که محصولات پروتئینی موردنیاز خودشان را از مراکز مجاز و مورد تائید دامپزشکی تهیه کنند.
سرگزی اظهار داشت: واحد نظارت بر سلامت فرآوردههای خام دامی اداره دامپزشکی زابل روزانه فروشگاههای عرضه مرغ کشتار روز، رستورانها، واحدهای فروش لبنیات، قصابیها و عمدهفروشیهای تخممرغ بازید و موارد تخلفات هم شناسایی و برخورد میشود.
وی توضیح داد: تنها آزمایشگاه مجهز دامپزشکی در حوزه سیستان در اداره دامپزشکی زابل هست و تمامی آزمایشهای تشخیصی دامداریها، مرغداریها، واحدهای آبزیپروری و کنترل کیفی مواد غذایی در این آزمایشگاه انجامشده و مرغ کشتار روز از لحظه تولید در مرغداری، کشتار، بستهبندی، حملونقل و عرضه در بازار مصرف زیر نظر کارشناسان ما هست و سلامتش تائید میشود.
رئیس اداره دامپزشکی زابل گفت: تمامی مرغداریهای حوزه سیستان قبل از فروش طیور و عرضه به بازار موظف هستند جهت کنترل بیماریها و سلامت محصول قبل از پایان دوره آزمایشهای لازم را از گله انجام بدهند و گوشت تولیدی در کشتارگاه و شرکتهای بستهبندی قبل از صدور مجوز و خروج باید تائیدیه سلامت آزمایشگاهی دریافت کند.
وی افزود: ما در پی گزارشهای مردمی و رصد و پایش های خود اداره پروندههای زیادی را در مورد مراکز عرضه غیرمجاز مرغ زنده داشتیم که از طریق مرجع قضایی و یا اداره تعزیرات پیگیری و برخورد شده ولی برای جمع شدن این قضیه در کنار لزوم فرهنگسازی و آگاهی بیشتر مردم نیاز به یک کار فرا سازمانی و همکاری همه ادارات و در درجه اول مردم هست.
سرگزی با اشاره به نقش رسانه در تغییر سبک زندگی مردم افزود: امیدواریم اصحاب رسانه هم مثل همیشه درزمینهٔ فرهنگسازی در خصوص تهیه فرآوردههای خام دامی بهصورت بستهبندی، بهداشتی، از مراکز مجاز و مورد تائید دامپزشکی برای مردم روشنگری و فرهنگسازی انجام بدهند.
پیگیری و تهیه گزارش: فاطمه شیرزایی
نریتور: زهرا گلیج
انتهای پیام/
منبع : sbpress.ir