خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 13112
۱۴۰۰/۰۹/۰۷ - ۰۰:۲۵

رنج بی‌پایان مردم نیکشهر از کمبود نیرو درمان / مشکل کجاست؟

رنج بی‌پایان مردم نیکشهر از کمبود نیرو درمان / مشکل کجاست؟
آرزوهای بر باد رفته و امید‌های فرو خفته در سایه رنج‌هایی که پایان ندارد.

به گزارش اس.بی پرس، مردم شهرستان نیکشهر در پس‌کرانه‌های سواحل مکران با دریایی از نعمت‌های خدادادی سال‌هاست که به دلیل امکانات بهداشتی نامناسب درد و رنج می‌برند.

با گذشت بیش از چهار دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی، اما همچنان مردم شهری و روستایی نیکشهر از کمبود‌هایی رنج می‌برند که امید و آرزوهای نوجوانان آن را با غبار بی‌تدبیری پوشانده است.

سیاست‌های غیر کارشناسی، تجهیزات فرسوده و نبود پزشک و نیروی متخصص به دلیل کمبود ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته‌های پزشکی در سالیان اخیر از عمده دلایلی است که وضعیت کنونی را برای نیکشهر رقم زده است.

استفاده دانش آموزان مناطق برخوردار از اندک سهمیه‌های رشته‌های پزشکی مناطق جنوب استان نیز از دیگر دلایل کمبود کادر بهداشت و درمان می‌باشد که با گذراندن تعهد خدمت اجباری خود بار سفر را بسته و مردم را غرق در کمبود‌ها و مشکلات می‌کنند.

عدم پاسخگویی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نسبت به مسائل و اتفاقات اخیر حوزه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر نشات گرفته از انتصاباتی است که بر پایه لابی و قدرت چانه‌زنی و سهم خواهی نمایندگان مجلس برای تصاحب پست‌های مهم و تأثیرگذار و با سبد رأی بالا بنا شده است.

متأسفانه در پی اتفاقات ناگواری که برای تعدادی از شهروندان شهرستان نیکشهر رخ داده است، یک‌بار رئیس و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برای التیام بخشیدن به درد‌های تکراری، اما کهنه مردم نیکشهر به خود زحمت حضور در این منطقه را برای حقیقت‌یابی مسئله نداده‌اند، از طرفی نیز هیچ‌گونه تذکر شفاهی و کتبی برای اهمال‌کاری‌های صورت گرفته توسط دو نماینده این حوزه صادر نشده است.

دولت سیزدهم با رویکردی مردمی برای سامان بخشیدن به امورات مردم و ساختن ایرانی قوی از تمامی ظرفیت‌ها بهره گرفته است که امیدواریم با نگاهی انقلابی و عدالت محور پایانی باشد بر بی‌مهری‌های صورت گرفته به مردم شهرستان نیکشهر.

 

عارف رئیسی عضو شورای شهر نیکشهر در تحلیلی این‌گونه اتفاقات اخیر را تفسیر می‌کند:

آنچه این روز‌ها در نیکشهر اتفاق افتاده و به یکباره هجمه شدیدی را علیه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر وارد کرده است، پیامد کار‌های نکرده و اجحاف در حق مردم نیکشهر است.

بیمارستان محمد رسول‌الله نیکشهر به علت عدم ثبت آن هنوز با چارت سازمانی بیمارستان ۲۲ بهمن در حال فعالیت است

و نیرو‌هایی که طبق همان چارت استخدام‌شده‌اند بدون ضابطه و با رابطه انتقالی گرفته‌اند و هیچ‌کسی پاسخگوی این انتقالی‌ها نبوده و نیست.

قبول داریم یک ساختمان شیک و نو داریم شبیه یک ماشین لوکس، اما بدون راننده، کمبود متخصص در بیمارستان نیکشهر جای هیچ توجیهی ندارد.

سونوگراف خانم با توجه به فرهنگ این منطقه جزء الزامات این بیمارستان باید باشد با توجه به اهمیت بحث مادران باردار در جهان و تأثیر آن در شاخص سلامت باید در سریع‌ترین زمان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نسبت به استقرار سونوگراف خانم در نیکشهر اقدام کند.

مدیران در همه عرصه‌ها با توجه به رویکرد نظام و دولت جدید باید میدانی و جهادی عمل کنند، مدیران پشت‌میزنشین خصوصاً وقتی محدوده مدیریت به وسعت چند شهرستان است نمی‌توانند حل‌کننده معضلات و مشکلات باشند.

بازدید از بیمارستان نیکشهر توسط علوم پزشکی ایرانشهر باید هفتگی یا ماهانه باشد تا نسبت به کمبود‌ها و خواسته‌های مردم آگاهی بیشتری داشته باشند.

موضوع فوت مادران باردار در نیکشهر حاصل سال‌ها سوء مدیریتی است که با توبیخ و اعمال قانون پزشک متخصص برطرف نمی‌شود شاید مسکنی کوتاه باشد بر درد خانواده‌های داغ‌دیده.

امیدواریم رویکرد‌های علوم پزشکی ایرانشهر نسبت به شهرستان‌های زیرمجموعه تغییر کند و همچنین نگاه ویژه‌ای به بیمارستان نیکشهر که مردم شهرستان‌های نیکشهر، قصرقند و بخشی از مردم لاشار و فنوج و همچنین مردم شهر‌های بنت و آهوران به آن مراجعه می‌کنند داشته باشند.

منبع : yjc.news

نظرات شما

capcha