خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 14003
۱۴۰۰/۱۰/۲۰ - ۰۸:۴۳
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش:

سهم مدارس غیردولتی از جمعیت دانش‌آموزی در سیستان و بلوچستان ۶.۵ درصد است

سهم مدارس غیردولتی از جمعیت دانش‌آموزی در سیستان و بلوچستان ۶.۵ درصد است
معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: سهم مدارس غیردولتی از جمعیت دانش‌آموزی در سیستان و بلوچستان ۶.۵ درصد است و رتبه ۱۳ کشور را داراست در حالی که میانگین کشور ۱۲ درصد است و طبق برنامه باید به ۱۶ درصد برسیم.

به گزارش اس.بی پرس، محمود زاده در نشست با مؤسسان مدارس و مراکز غیردولتی استان اظهار کرد: افزایش کمیت و کیفیت مدارس غیردولتی از مهم‌ترین اولویت‌های ماست. باید به سمت اجرای سند تحول بنیادین و تسری رویکرد عدالت تربیتی به مدارس غیردولتی و آموزش از راه دور حرکت کنیم.

محمود زاده مانع زدایی از فعالیت مدارس و مراکز غیردولتی و عدالت محوری را راهبرد اصلی سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی عنوان کرد و گفت: باید به سمت اجرای سند تحول بنیادین و تسری رویکرد عدالت تربیتی به مدارس غیردولتی و آموزش از راه دور حرکت کنیم.

وی از راه‌اندازی سامانه جدید مدارس و مراکز غیردولتی خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این سامانه شفافیت عملکرد مالی مدارس، شفافیت عملکرد مدارس در پرداخت حقوق پرسنل و شفافیت عملکرد مدارس در پرداخت هزینه‌های مدرسه و تضمین حقوق اولیای دانش آموزان میسر خواهد شد.

محمود زاده رکن اصلی ارتقای کیفیت آموزش و پرورش را نیروی انسانی عنوان کرد و گفت: اگر مدارس از معلمان توانمند و قوی برخوردار باشند، با وجود کمبودهای فراوان از نظر فضا و تجهیزات ارتقای کیفیت آموزشی محقق خواهد شد.

وی تأکید کرد: سند تحول بنیادین نقشه راه آموزش و پرورش و نسخه شفابخش دستگاه تعلیم و تربیت است که با اجرای آن اهداف متعالی بیانیه گام دوم و رسیدن به تمدن نوین اسلامی محقق خواهد شد.

وی افزود: هدف غایی سند تحول بنیادین، تربیت نیروی انسانی تمام ساحتی با برجستگی‌های علمی، اعتقادی و اخلاقی است که به مراتبی از حیات طیبه دست یافته و در تراز انقلاب اسلامی می‌باشد.

وی تصریح کرد: بنا به تعبیر مقام معظم رهبری، سردار سلیمانی محصول تمام ساحتی آموزش و پرورش است.

محمود زاده ادامه داد: با الگوپذیری از این شهید والامقام باید به دنبال تربیت دانش‌آموزانی شجاع، اندیشمند، ولایتمدار، ولایت‌پذیر و در تراز انقلاب اسلامی باشیم.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شرایط ویژه و مشکلات خاص آموزش و پرورش در سیستان و بلوچستان گفت: در کمیته ویژه‌ای که برای رصد و حل مشکلات این استان در وزارت آموزش و پرورش ایجاد شده است قطعاً پیگیر مسائل و مشکلات موجود هستیم.

وی حضور استاندار ویژه سیستان و بلوچستان در جلسات هیأت دولت را ظرفیتی مهم برای ارتقای شاخص‌های آموزشی و تربیتی در این استان عنوان کرد و گفت: باید از همه ظرفیت‌ها برای کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش استان استفاده شود.

 

 انتهای پیام/

منبع : isna.ir

نظرات شما

capcha