خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 14107
۱۴۰۰/۱۰/۲۳ - ۱۰:۵۷
مردان جنگی به‌جای مدعیان دیپلمات به میدان بیایند

اعلان‌جنگ طالبان به ایران با راندن آب به سمت «گود زره»/ موشک‌های نقطه زن روی سد «کمال خان» قفل شود

اعلان‌جنگ طالبان به ایران با راندن آب به سمت «گود زره»/ موشک‌های نقطه زن روی سد «کمال خان» قفل شود
دولتمردان و شخص آقای رئیسی که خودش از نزدیک شرایط زابل و منطقه سیستان را مشاهده کرده پیش‌ازاین بارها وعده‌هایی درباره گرفتن حق آبه داده بودند، بدانند دریچه‌های بند کمال خان باید تا الآن باز می‌شد و آبی که الآن در گود زره حرام می‌شود باید به سمت ایران روانه می‌شد. نیروهای نظامی این اعلان‌جنگ طالبان را جدی بگیرند و موشک‌های نقطه زن را روی بند کمال خان قفل کنند.

به گزارش خبرنگار اس.بی پرس، همان‌طور که در اخبار قبلی نیز اشاره شد، تاکنون آبی از سد کمال خان به سمت رود هیرمند و چاه نیمه‌ها جاری نشده است این در حالی است که طبق آخرین تصاویر ماهواره‌ای (22 دی‌ماه 1400) سد کمال خان لبریز از آب شده و سرریز آب به سمت رود خشک و بند خاکی ثانویه هدایت می‌شود تا هیچ آبی به سمت ایران روانه نشود.

با دقت در این تصاویر مشاهده می‌کنید که درنهایت آب، حتی به سمت بایرترین و بی‌آب‌وعلف‌ترین مناطق پشت سد کمال خان که همان گود زره است منحرف می‌شود اما انگار به‌هیچ‌عنوان نباید به سمت ایران بیاید. آبی که به علت افزایش حجم ورودی شاخه‌های فرعی پشت سد کمال خان دپو شده، حالا به‌جای آنکه مثل سال‌های قبل از ایجاد دولت آمریکایی افغانستان وارد ایران شود و علاوه بر احیای تالاب بین‌المللی هامون، ذخایر استراتژیک آب شرب در منطقه و چاه نیمه‌ها را تغذیه کند، به بیابان‌های بی‌آب‌وعلف و لم‌یزرع «گود زره» می‌ریزد.

 

 

مسئولین دولت سیزدهم و شخص آقای رئیسی که خودش از نزدیک شرایط زابل و منطقه سیستان را مشاهده کرده پیش‌ازاین بارها وعده‌هایی درباره گرفتن حق آبه داده بودند، بدانند دریچه‌های بند کمال خان باید تا الآن باز می‌شد و آبی که الآن در گود زره حرام می‌شود باید به سمت ایران روانه می‌شد. نیروهای نظامی این اعلان‌جنگ طالبان را جدی بگیرند و موشک‌های نقطه زن را روی بند کمال خان قفل کنند.

به گفته حیدری، مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان، همه ۲۶ شهرستان سیستان و بلوچستان درگیر درجات مختلف خشک‌سالی هستند که مساحت خشک‌سالی در پنج شهرستان دلگان، زابل، فنوج، قصرقند و نیکشهر ۱۰۰ درصد و در کل استان تا پایان آبان سال جاری ۹۳٫۸ درصد تحت تأثیر خشک‌سالی است. خیلی از مدیران که پایشان به این شهرها نمی‌خورد تا از نزدیک شاهد شرایط بغرنج مردم باشد، حداقل به داده‌های هواشناسی توجه کنند.

سد کمال خان در دولت آمریکایی غنی به بهره‌برداری رسید تا کنتور بزرگی باشد برای باج‌گیری از ایران و همان‌طور که خود اشرف غنی گفت در عوض آب، نفت می‌خواستند. حالا این سد در دولت طالبان که ادعای ضدآمریکایی بودن دارد، نباید همان رویه را ادامه دهد که در این صورت حتماً اعلان‌جنگ است و دیگر به مردان دیپلماسی که تا حالا زحمتی هم متقبل نشده‌اند نیازی نیست؛ مردان جنگی به میدان بیایند.


 

 

 

 

منبع : sbpress.ir

نظرات شما

capcha