بیش از ٢۴ هزار هکتار محصولات سبزی و صیفی در سیستان و بلوچستان کشت شد

به گزارش اس.بی پرس، امان الله طوقی اظهار داشت: هندوانه، طالبی، ملون، خربزه، گوجهفرنگی، پیاز و سیبزمینی بیشترین سطح محصولات سبزی و صیفی سیستان و بلوچستان را به خود اختصاص دادهاند.
وی ادامه داد: همچنین سیر، هویج، خیار، سبزیجات برگی، چغندر لبویی، زردک و شلغم از دیگر محصولات سبزی و صیفی کشت شده در مزارع سیستان و بلوچستان است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: عمده سبزی و صیفی تولیدی استان بهعنوان محصولات خارج از فصل در فصول پاییز، زمستان و حتی در بهار سال بعد به بازار سطح کشور عرضه میشود که نقش مهمی در تنظیم بازار کشور دارد.
سیستان و بلوچستان از نظر آب و هوایی دارای تنوع زیادی است بهطوریکه مناطق ایرانشهر، زابل و باهوکلات آبوهوای بیابانی و ناحیه زاهدان در مرز بین اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی قرار دارد.
برخی مناطق این استان مانند سراوان، مهرستان، سیب سوران، خاش، چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند و سرباز نیز آبوهوای نیمه بیابانی و بعضاً مرطوب و ناحیه کوهستانی بمپشت در جنوب سراوان و امتداد آن به سمت غرب تا کوههای بشاگرد آبوهوای نیمه بیابانی معتدل دارند و اقلیم مشرق ارتفاعات و فلاتهای مرتفع و کم وسعت میان آن نیمه بیابانی با زمستانهای سرد است.
با این وجود استان سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی و مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند و تالابهای هامون و هامون جازموریان یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور محسوب میشود بهطوری در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.
انتهای پیام/
منبع : irna.ir