کمبود فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان کاملاً محسوس است

به گزارش اس.بی پرس، حسنعلی میرعبدی در نشست شورای اداری ادارات آموزشوپرورش قطب چابهار در فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: مدیران در سطوح مختلف با بهرهگیری از ظرفیتهای پیدا و پنهان درون و برونسازمانی در مسیر ارتقا شاخصهای آموزشی و تربیتی و بهویژه تبیین و تشریح دستاوردهای نظام در حوزه تعلیم و تربیت پیشگام باشند.
وی با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، سیستان و بلوچستان را سرشار از استعدادهای انسانی و نخبگان در حوزههای مختلف عنوان کرد و اظهار داشت: از این حیث جامعه فرهنگیان در بین آحاد مردم از جایگاه ویژهای برخوردار هستند.
وی افزود: همه ما وظیفه داریم دستاوردهای نظام در حوزه تعلیم و تربیت را برای آحاد جامعه و بهویژه مخاطبان و جامعه هدف که همانا اولیا و دانش آموزان هستند تبیین و تشریح کنیم.
سرپرست اداره کل آموزشوپرورش سیستان و بلوچستان لزوم توجه به حوزه پژوهش در آموزشوپرورش و فعال شدن ظرفیتهای مختلف در مسیر توسعه و اصلاح فرایندهای پژوهشی را مورد تاکید قرار داد.
وی تشکیل کمیسیون ویژه ارتقای شاخصهای آموزشی و تربیتی استان در سطح وزارت آموزشوپرورش را نویدبخش آیندهای روشن در افق استان اعلام کرد و گفت: خوشبختانه تاکنون ۳۲ جلسه با حضور معاونین و مشاورین وزارت متبوع و اساتید دانشگاهی برگزار شده که دستاوردهای فراوانی هم در بر داشته است.
میرعبدی گفت: در کنار کیفیت آموزشی نیازمند کیفی بخشی به امور تربیتی و ارتقای هویت شخصیت دینی، فردی و جمعی دانش آموزان هستیم و تاکید بر توسعه معارف دینی و ملی در بین فرزندان یک اصل مهم خواهد بود.
انتهای پیام/
منبع : sbpress.ir