خودداری از حضور دانش آموزان دارای علائم سرماخوردگی و بیماری کرونا به مدرسه

به گزارش اس.بی پرس، در این اطلاعیه آمده است؛
به اطلاع میرساند تا وصول دستورالعمل جدید ابلاغی از وزارت متبوع، با توجه به آخرین مصوبه ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا (۹ بهمن ۱۴۰۰)، ضمن تأکید بر رعایت بیشازپیش دستورالعملهای بهداشتی در بین همکاران و دانشآموزان، مدیران مدارس از حضور دانشآموزان دارای علائم سرماخوردگی و بیماری کرونا در کلاسهای درس خودداری و شرایط فعالیتهای آموزشی را روزانه با هماهنگی ادارات آموزشوپرورش شهرستانها و مناطق و ستاد مدیریت بحران مستقر در فرمانداریها تدبیر نمایند.
با توجه به شیوع گسترده سویه جدید کرونا در سطح جامعه، رعایت دستورالعملهای بهداشتی، فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و مواد ضدعفونیکننده در بین همکاران و دانش آموزان بسیار مهم و ضروری است.
این گزارش میافزاید: مدیران مدارس حتماً با هماهنگی و تعامل با اولیا از حضور دانش آموزان دارای علائم سرماخوردگی و بیماری کرونا خودداری کنند.
شایانذکر است: با توجه به آخرین مصوبه ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا، مدارس وضعیت موجود و شرایط شیوع بیماری را روزانه رصد و نسبت به اعلام به ادارات مربوطه اقدام نمایند.
گفتنی است: با توجه به لزوم رعایت دستورالعمل ۰۶ خاطرنشان میشود: حضور حداقلی دانش آموزان بر اساس شرایط کلاسها و رعایت موضوع تشکیل کلاسها در حداقل زمان ممکن با هدف تحقق مصوبات ستاد مبارزه با کرونا مورد تأکید است.
همچنین استاندار سیستان و بلوچستان نیز در ستاد کرونای استان، با اشاره به اینکه میانگین کشوری تزریق دُز سوم واکسن کرونا ۳۰ درصد اما در این استان ۱۳ درصد است گفت: تزریق دز سوم واکسن کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی نقش مهمی در جلوگیری از ابتلا به اُمیکرون دارد.
حسین مدرسخیابانی افزود: میزان شیوع کرونا از سویه اُمیکرون موج ششم این ویروس را در کشور ایجاد کرده و تقریباً میتوان گفت که رنگبندی شهرستانها از لحاظ وضعیت کرونایی در سیستان و بلوچستان تغییر کرده است
وی ادامه داد: چندی پیش رنگبندی وضعیت کرونایی همه کشور تقریباً آبی بود اما در همین روز که خدمت شما هستیم ۶ شهرستان سیستان و بلوچستان رنگبندیشان زرد است و ۲ شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارند.
استاندار سیستان و بلوچستان تأکید کرد: همهکسانی که سه ماه از تزریق دُز دوم واکسن کرونایشان میگذرد در معرض ابتلا به اُمیکرون قرار دارند ازاینرو خواهش ما از همه شهروندان این است که تزریق دُز سوم واکسیناسیون را جدی بگیرند.
وی بیان کرد: دلیل اینکه سیستان و بلوچستان نصف میانگین کشور پوشش تزریق واکسیناسیون دارد این است که بعضیها به اعتبار اینکه واکسن آسترازینکا زدند منتظرند که ۶ ماهشان تمام و ثبت شود اما باید توجه داشت حتی اگر دُز دوم هم آسترازینکا تزریق شده باید حتماً بعد از سه ماه دُز سوم را تزریق کنند.
مدرس خیابانی با بیان اینکه اگر واکسیناسیون دُز سوم کرونا به تعویق بیافتد آنتیبادی و ایمنی بدن کاهش پیدا میکند گفت: باید تلاش کنیم در اقشار هدف شامل نیروهای مسلح، اصناف و بانکها یک ضمانت اجرایی برای تزریق دُز سوم واکسن کرونا قرار داده شود.
وی ادامه داد: درخواستم از والدین دانشآموزان این است که علائم امیکرون با سرماخوردگی خیلی شبیه است بنابراین امروز مصوب شد که والدینی که دانشآموزانشان هرگونه علائم سرماخوردگی دارند از حضورشان در مدرسه جدا خودداری شود.
استاندار سیستان و بلوچستان تأکید کرد: شیوع کرونا در برخی از شهرستانهای جنوبی استان زیادتر شده به همین سبب مقرر شد با اختیاراتی که مدیرکل آموزشوپرورش دارد نسبت به مجازی کردن برخی از مدارس اقدام شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم اصناف و کسبوکارهایمان تعطیل نشود و اقتصاد استان نیمهفعال نباشد همه باید پروتکلهای بهداشتی، فاصلهگذاری اجتماعی و تزریق دُز سوم واکسن کرونا را رعایت کنیم تا با کمترین خسارت از موج ششم عبور کنیم.
مدرس خیابانی با تأکید بر اینکه اثرگذاری رسانه در آگاهیبخشی به مردم در زمینه کرونا فوقالعاده است، افزود: هر کسی که بیش از سه ماه از تزریق دُز دوم واکسن کرونایش گذشته حتماً باید برای تزریق دُز سوم این واکسن اقدام کند.
انتهای پیام/
منبع : isna.ir