خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 14587
۱۴۰۰/۱۱/۱۴ - ۱۱:۱۰

راه‌اندازی نمایشگاه عکس و مطبوعات انقلاب در خاش

راه‌اندازی نمایشگاه عکس و مطبوعات انقلاب در خاش
به مناسبت گرامیداشت دهه فجر نمایشگاه عکس و مطبوعات انقلاب در دانشکده صنعت و معدن خاش سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد.

به گزارش اس.بی پرس، رئیس دانشکده صنعت و معدن و معدن خاش با تبریک دهه فجر گفت: دهه مبارک فجر نماد اراده ملت عدالت‌طلبی است که برای حفظ ارزش‌های اسلامی ازجمله استقلال و آزادی در برابر خودکامگی و استبداد ایستادند و بدون تردید پایداری و ایستادگی ملت قهرمان ایران الگویی برای آزادی خواهان جهان قلمداد می‌شود.

محمدحسین دهقان بیان کرد: نمایشگاه عکس و مطبوعات انقلاب با همکاری امور فرهنگی دانشکده صنعت و معدن، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بسیج دانشجویی و بنیاد شهید و امور ایثارگران خاش در این دانشکده راه‌اندازی شده است.

دهقان اظهار داشت: این نمایشگاه به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران با بیش از ۱۰۰ قطعه عکس از انقلاب و مطبوعات سال ۵۷، به معرض نمایش گذاشته شده است.

دهقان بر لزوم تبیین و اهداف انقلاب اسلامی در بین مردم به‌ویژه نسل جوان جامعه تأکید و اظهار کرد: برپایی نمایشگاه‌های مختلف در این راستا، یکی از ابزارهای اساسی در تحقق این مهم است.

دهقان بیان کرد: نقش رسانه‌ها و مطبوعات در پیروزی انقلاب اسلامی بسیار برجسته و تأثیرگذار بود اصحاب رسانه با تنویر افکار عمومی نقش مهمی در این پیروزی تاریخی و سرنوشت‌ساز بر عهده داشتند.

دهقان ادامه داد: این نمایشگاه تا پایان دهه فجر برای بازدید علاقه‌مندان دایر است.

رئیس دانشکده صنعت و معدن خاش غبارروبی گلزار شهدا، تجلیل از خانواده معظم شهدا، برپایی ایستگاه صلواتی، برگزاری جشن و شب شعر انقلاب، برپایی نمایشگاه کتاب انقلاب و محفل انس با قرآن کریم را از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی دهه فجر در این دانشکده برشمرد.

 

 انتهای پیام/

منبع : isna.ir

نظرات شما

capcha