آیا مسئولان سیستان و بلوچستان چیزی از «گردشگری سلامت» به گوششان خورده است؟

به گزارش اس.بی پرس (خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان)، گردشگری سلامت امروزه بهعنوان یک صنعت پولساز و بهعنوان یکی از حوزههای صنایع خلاق شناخته میشود که آورده نقدی قابلتوجهی به همراه دارد.
استانی مرزی مانند سیستان و بلوچستان که در همسایگی کشورهای افغانستان، پاکستان و عمان قرارگرفته است، دراینبین از امتیاز بالایی در حوزه گردشگری سلامت برخوردار است.
موقعیت جغرافیایی و همسایگی استان سیستان و بلوچستان با سه کشور همسایه جنوب شرقی کشورمان را اضافه کنید به نسبت برابری واحد پول کشورها. در زمان تهیه این گزارش هر واحد پول افغانستان 540 ریال، هر واحد پول پاکستان 271 ریال و هر واحد پول عمان 109 هزار و 366 ریال ایران است.
با توجه به پایین بودن هزینههای درمان برای مردمان این سه کشور و دیگر کشورهای همسایه، اگر زیرساختهای لازم جهت گردشگری سلامت در استان سیستان و بلوچستان فراهم شود، بسیاری از مشکلات مردم این خطه ازجمله بیکاری، فقر، معضلات اجتماعی، مشکلات درمانی، پزشکی و ... حل خواهد شد.
پزشکان حاذقی در کشورمان به طبابت مشغولاند و تعدادی از آنها حتی بدون چشمداشتی، به مردم استان سیستان و بلوچستان خدمت میکنند. اگر مسئولین استان و کشور اندکی در این زمینه فعالیت کنند خیل بسیار از این پزشکان به سمت سیستان و بلوچستان روانه میشوند.
اما باید دید مدیران و مسئولان اصلاً چیزی با عناوین «گردشگری سلامت»، «توریسم پزشکی» و ... به گوششان خورده است یا خیر. آیا اصلاً در تصورات آنها میگنجد اگر همین بیمارستانهای موجود در شهرهای مختلف ازجمله هیرمند را فعال و تجهیز کرده، سپس زمینههای پذیرش سهل مراجعین افغانستانی را فراهم نمایند، چقدر از جوانان بیکار، اشتغال مییابند؟ چقدر سوخت کمتری قاچاق خواهد شد؟ چقدر آمار طلاق کمتر میشود؟
منبع : sbpress.ir