افزون بر ۱۲۰۰ سیستان و بلوچستانی دیگر به کرونا مبتلا شدند

به گزارش اس.بی پرس، محمد هاشمیشهری گفت: در شبانهروز گذشته فوت ناشی از کرونا در سیستان و بلوچستان گزارش نشد.
او از شهروندان درخواست کرد هنگام خروج از خانه با استفاده از ماسک و شستشوی دستها اصول بهداشتی و آداب تنفسی را بهخوبی رعایت کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: بر خلاف تصور عمومی سویه اُمیکرون تهدیدی جدی برای سلامت عمومی است و نباید فریب شمار پایین موارد بدحال بیماری را خورد.
او گفت: هرچند طبق اطلاعات موجود قدرت بیماریزایی این سویه کمتر است، امّا قدرت سرایت بالای آن به اثبات رسیده و در صورت شیوع گسترده ویروس در جامعه بسیاری از افراد و در رأس آنان سالمندان، مادران باردار و بیماران خاص نیاز به بستری در بیمارستانها پیدا میکنند و بهصورت ناگهانی با حجم وسیعی از مراجعات به بیمارستانها و مراکز درمانی مواجه خواهیم شد.
هاشمی شهری گفت: کمبودی در داروهای ضدویروس و تجهیزات موردنیاز بیماران کرونایی در سیستان و بلوچستان وجود ندارد.
انتهای پیام/
منبع : yjc.news