۳۱ معلول در شهرستانهای راسک، سرباز و فنوج ویلچر دریافت کردند

به گزارش اس.بی پرس، «هارون کمالزئی» اظهار داشت: قیمت تمام شده هر دستگاه ویلچر با تخفیف ویژه سه میلیون تومان است ولی ارزش شاد کردن معلولان زمینگیر از میلیاردها تومان بیشتر خواهد بود.
وی ادامه داد: از تعداد ۳۱ دستگاه ویلچر اهدایی ۱۱ دستگاه به شهرستان سرباز، ۱۲ دستگاه به شهرستان راسک و هشت دستگاه به شهرستان فنوج اختصاص یافت و بین معلولان نیازمند به ویلچر شهرستانهای ذکر شده توزیع شد.
او با قدردانی از کار خداپسندانه موسسه خیریه نیکگامان جمشید تهران و پیگیریهای مکرر موسسه خیریه بانوان نسیم بخشش، اظهار داشت: ۶ سازمان مردمنهاد در شهرستان سرباز فعال هستند و این در حالی است که در سال ۹۹ تنها یک سَمن بنام جمعیت مردمنهاد یاریگران زندگی نوین مکران بهعنوان نخستین سازمان مردمنهاد شهرستان با مجوز ورزش و جوانان شروع به کار کرد.
دبیر جمعیت مردمنهاد یاریگران زندگی نوین مکران ادامه داد: با کمکهای نقدی و غیر نقدی خیران فعالیتهایی ازجمله توزیع بستههای مواد غذایی، پروتئینی، اثاثیه منزل و لوازمتحریر انجام شده است.
کمالزئی گفت: زیرساختهای موردنیاز جامعه معلولان جنوب استان سیستان و بلوچستان به حد مطلوب و استاندارد نرسیده است و بهزیستی باید تلاش بیشتری در این زمینه داشته باشد.
وی افزود: در این راستا دولت باید بتواند تمامی ظرفیتها و توانمندیهای موجود کشور را در بخشهای منابع انسانی، مادی و ملی برای رشد و توزیع عادلانه ثروت بکار گیرد.
دبیر جمعیت مردمنهاد یاریگران زندگی نوین مکران با اشاره به اقدامات مطلوب جمهوری اسلامی در دورافتادهترین روستاها و مناطق کشور عنوان کرد: مؤسسات و سازمانهای مردمنهاد نیز باید همراه و همدل با دولت و سایر ارکان نظام برای محرومیتزدایی مشارکت داشته باشند.
کمالزئی با ابراز امیدواری از حمایت بومیان عنوان کرد: در تلاش هستیم که فرهنگ امور خیریه را در شهرستانهای جنوب استان سیستان و بلوچستان بهصورت نظاممند و یکپارچه با حمایت و همکاری خیران بومی نهادینه کنیم تا گوشهای از آلام مردم و آسیبهای اجتماعی کاسته شود.
انتهای پیام/
منبع : irna.ir