نشست جوانان و سازمانهای مردمنهاد زهک با فرماندار این شهرستان

اس.بی پرس - زهرا ابراهیمی کوهی: نشستی که در واقع شوی تبلیغاتی و حمایتی بود که از طرف برخی مسئولین و دبیران سمنها اجرا شد.
باید از بازیگران این شوی پرسید که شما بر اساس کدام شاخصهای مدیریتی و حقوقی و اخلاقی از کسی که در جایگاه سرپرست یک نهاد قرار گرفته آن هم در حضور طیفهای مختلف جوانان تعریف و تمجید کنید.
در این جلسه از ٣٠ دبیر سمن فقط دو نفر حضور داشتند. اکثر جوانان از برگزاری اینگونه نشستها بیاطلاع هستند و هیچ اطلاعی از نتیجه و ثمره این نشست ها ندارند. چرا مسئولین زهک توجه به اشتغال جوانان، استفاده از ظرفیت جوانان در مناصب مدیریتی ندارند و از ایدهها و تفکرات و طرحهای خوب جوانان در تصمیمگیریها استفاده نمیشود.
یکی از مهمترین خواستههای بهحق جوانان زهک ایجاد مجمع مشورتی است که در نشست ها متفاوت با مسئولین و در تبلیغات کاندیداهای شورای شهر عنوان شد که قول پیگیری دادند. چرا عملی نمیشود!
در این نشست ها آمارهایی از طرف مسئولین ارائه میشود که ربطی به حوزه جوانان ندارد آماری که گوش هر شنونده را بهشدت آزار می هد؛ آمار و ارقامی که در هر جلسه متغیر است بهطوریکه در برخی گزارشها در طول دو یا سه روز ۱۳۰ مسکن روستایی ساخته و به آمار اضافه شد.
آمارهایی که همیشه آدرس غلط را به مردم داد اما آنچه قابلتأمل میباشد اندیشه و خرد مردم صبور شهر زهک است چون واقعاً واقف به امور هستند.
آنچه عیان است چه حاجت به بیان است!
در ابتدای این نشست اعضای شورای شهر در جلسه حاضر نبودند و طبق تماسهایی که از داخل نشست برقرار شد اعضای شورای شهر بهسرعت وارد جلسه شدند؛ بهطوریکه برخی مدیران حاضر در نشست هم شگفتزده شدند.
در ادامه تعریف و تمجیدات متنوعی از سرپرست یکی از نهادهای مردمی ارائه شد که توانسته در طول مدت سرپرستی تغییر و تحولاتی را بینظیر و بیمانند ایجاد کرده بهطوریکه شهر زهک هماکنون در پرتو شهرهای تراز انقلاب اسلامی قرار گرفته.
از این نشست و نمایش اجرا شده در آن میتوان نتیجه گرفت که مسئولین در پشت پرده نمایشنامهای نوشته و با بازیگری برخی از جوانان و دبیران سمنها و چند نفر از اعضای شورای شهر به نمایش گذاشتهاند تا از آب گلآلود ماهیهای قطور و پرورده صید کنند.
انتخاب شهردار لایق و کاردان و دارای برنامه جهادی و انقلابی خواستهی مردم از اعضای شورای شهر و مسئولین است لذا هرگونه اقدامی در این خصوص انجامشده و میشود باید به اطلاع مردم رسانده شود.
بیش از دو ماه است که شهرداری زهک توسط سرپرست اداره میشود ایشان فردی مؤمن، متدین، دارای درایت کاری و... است و جا دارد از مدیریت و زحمات ایشان در طول این دو ماه تشکر کرد.
اما طبق کدام قانون یک سرپرست شهرداری در مدت دو ماه میتواند پروژه تعریف و اجرا کند؟
آیا این طرحها با فشار اعضای شورای شهر و برخی مسئولین اتفاق افتاده است؟
چرا برخی از افرادی که قبلاً پستهای مدیریتی داشتهاند هماکنون پشت پرده از سرپرست شهرداری حمایت میکنند درحالیکه خود ایشان تمایلی به این پست ندارد؟!
آیا ایشان میتواند طرحهایی را اجرا کند که شهرداران قبلی اصلاً علم و اطلاعات اجرای آن را نداشتهاند.
آیا برنامههای ایشان آنقدر محکم و مستند و قوی است که بتواند برای شهر و مجموعه شهرداری درآمدزایی کند
اعضای شورای شهر که امانتداران رأی مردم هستند برچه اساس و دلیلی ایشان را در جایگاه شهردار تعریف میکنند؟
آنچه در پایان باید عنوان شود تأمین منافع شخصی برخی افراد از این قبیل انتخابات است چون از برنامهها و ایدههای آنها پیروی و کاسبیشان رونق میگیرد.
انتخاب شهردار به لحاظ قانونی با اعضای شورای شهر است و ما در کار آنها دخالت نمیکنیم اما توسعه شهر زهک بهعنوان شهرستان گردشگری و تفریحی موضوع مهمی است پس ما نیز در راستای دلسوزی و دغدغههایی که داریم سخنان و نقطه نظراتی را عنوان میکنیم.
امیدواریم شهرداری انتخاب شود که فردی متعهد، کارآمد، با روحیه جهادی و انقلابی باشد و برای پیشبرد امور و جذب و جلب حمایت دولت با دولت همراه و همسو شود؛ و بتواند جذب سرمایه کند.
سمنها فرصتی برای مطالبات و رفع مشکلات و نیازهای مردم هستند و در کنار دولت میتوانند راهگشای مشکلات باشند؛ اما آیا این نوع مطالبه و ایراد نظر؛ تفکر و خواستهی مردم نیز میباشد؟
آیامردم واقف هستند که سمنها دنبال چه نوع مطالبات و اهدافی هستند؟
چرا سمنها بااینکه از بطن مردم هستند و برای مردم کار میکنند به مردم گزارش نمیدهند؟
چرا باید سمنها به مسئولین گزارش کار بدهند، آیا نباید سمنها و دبیران سازمانهای مردمی به مردم گزارش دهند و مردم را نسبت به وجهه سازمانها و برنامههای آن آگاه و روشن کنند.
ویژگی مهم جوانان، مطالبه گری و آرمانخواهی است شهرستان زهک جوانان بااستعداد و توانمند در عرصههای مختلف کم ندارد و در این زمینه از شهرستانهای پیشرو در استان است.
لذا نباید سازمانهای مردمنهاد و جوانان ما نقش حامیان مسئولین را بازی کنند. البته باید عنوان شود که اگر مسئولی با جانودل و انقلابی و جهادی در میدان عمل حضور داشت و کارکرد وظیفهی همه جوانان و مردم آن جامعه است که از ایشان تمجید و حمایت کنند.
فعالیتها و برنامههای سمنها باید در چهارچوب قانون و با رعایت ضوابط باشد.
در حال حاضر حضور جوانان باید در تمام عرصههای مختلف بالأخص حوزههای اجتماعی و فرهنگی و چه در عرصههای مدیریتی نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته باشد اما جوانان ما امروز در برابر سهم خواهی خود از نظام و انقلاب و مسئولین سکوت کردهاند و مسئولین ما هم با یک نشست بینتیجه و بدون برنامهریزیشده سروته ماجرا را جمع میکنند و درواقع فضایی را جهت ارائه گزارش کار برای خود فراهم میکنند اما هیچ خواسته و مطالبهی جوانان در این نشست ها بهصورت جدی پیگیری و نتیجهبخش نشده و نبوده
امیدواریم مسئولین، سازمانهای مردم نهادوجوانان و... این سبک از قلم را آزار دهنده عنوان نکنند و فقط بهعنوان یک انتقاد سازنده به آن نگاه کنند.
گزارش از زهرا ابراهیمی کوهی خبرنگار اس.بی پرس در زهک
انتهای پیام/
منبع : sbpress.ir