جشنواره غذاهای بومی و محلی در بخش دامن ایرانشهر برگزار شد

به گزارش اس.بی پرس، تیمور کریم زائی ضمن تبریک ایامالله دهه مبارک فجر اظهار داشت: احیا و زنده نگهداشتن آدابورسوم فراموششده و غذاهای بومی و محلی مناطق علاوه بر حفظ آنها برای نسلهای آینده موجب معرفی آن منطقه به گردشگران و توسعه گردشگری میشود.
وی ضمن تقدیر از تلاش مجموعه دهیاران بخش دامن نسبت به برنامهریزی جهت برگزاری جشنواره غذاهای محلی به مناسبت ایامالله دهه فجر گفت: باید تلاش کرد تا آدابورسوم گذشته را با حفظ اصالت آن به نسلهای آینده تحویل داد.
بخشدار دامن ایرانشهر بیان کرد: در این بخش با توجه به برخورداری از ظرفیتهای متعدد کشاورزی و صنایعدستی، با برگزاری جشنوارههای بومی و محلی میتوان محصولات منطقه را برای جذب گردشگر معرفی کرد.
وی افزود: بیش از ۵٠ بانوی منطقه هنر پخت غذای خود را در این جشنواره به نمایش گذاشتند.
بخش دامن ایرانشهر با ١٢ هزار نفر جمعیت و ۵٠ پارچه آبادی در حاشیه رودخانه دامن و در ۳۰ کیلومتری ایرانشهر واقع شده است.
انتهای پیام/
منبع : irna.ir