جادههای دوطرفه سیستان و بلوچستان ظرفیت ترافیک کنونی را ندارند/ رتبه آخر استان در حوزه بزرگراه

به گزارش اس.بی پرس، اسماعیل حسین زهی افزود: برای کاهش تصادفات و هزینههای غیرقابلجبران جانی و مالی هموطنان، نیاز مبرم است تا دولت نگاه ویژهای به محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان داشته باشد.
نماینده خاش گفت: در حوزه بزرگراه استان در رتبه آخر کشوری قرار دارد و درگذشته کمترین نگاه به این نقطه از کشور در ایجاد بزرگراه بوده است.
نایبرئیس کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: در طی ماههای گذشته با تلاشی مستمر که انجام شد، احداث بزرگراه زاهدان خاش شتاب مضاعفی به خود گرفت که در سال گذشته ۱۲ کیلومتر از این بزرگراه به بهرهبرداری رسید و تا پایان امسال هم چند کیلومتر دیگر زیر بار خواهد رفت.
نماینده مردم خاش در مجلس گفت؛ با توجه به حجم ترافیک ورودی شهر خاش و مطالبات مردمی با پیگیریهای که انجام شد، در سال گذشته ۴۱ کیلومتر باند دوم این پروژه از سمت خاش به زاهدان زیر پیمان رفت، در حال حاضر 10 کیلومتر ابتدایی در دست احداث است و طبق برنامه زمانبندی تا پایان سال ۳ کیلومتر به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود: با توجه به عدم تعیین تکلیف دو قطعه میانی و باقیمانده این بزرگراه حدفاصل دوراهی تودک تا دوراهی جون آباد، با پیگیری که انجام شد، مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار اولیه اخذ و طی اسفندماه قرارداد آن با قرارگاه خاتمالانبیا بسته خواهد شد تا عملیات ساخت ۷۱ کیلومتر باقیمانده این دو قطعه نیز آغاز شود تا تمام مسیر ۱٨۵ کیلومتری این بزرگراه بهطور کامل زیر پیمان و تعیین تکلیف شود.
نماینده خاش گفت؛ بهمنظور بهبود وضعیت راههای مواصلاتی حوزه انتخابیه و استان علاوه بر احداث بزرگراه خاش زاهدان، احداث باند دوم محور میرجاوه زاهدان را هم پیگیری کردیم فاز اول به طول ۱۷ کیلومتر زیر پیمان قرار گرفت و طی روزهای آینده کلنگ احداث این قطعه از بزرگراه به زمین زده خواهد شد.
حسین زهی از پیگیری احداث ادامه این کریدور از ایرانشهر تا چابهار هم خبر داد و گفت؛ بعد از چند سال وقفه در باند دوم محور خاش ایرانشهر با پیگیری که انجام شد ادامه احداث این بزرگراه هم از حد فاصل پیگل آغاز شده و در حال کار است.
انتهای پیام/
منبع : isna.ir