کمتوجهی یا بیتوجهی به جامعه معلمان آسیبزاست

به گزارش اس.بی پرس، آیتالله مصطفی محامی روز یکشنبه در نشست با سرپرست مدیریت پردیسهای دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان ضمن اشاره به اهمیت دانشگاه فرهنگیان و تأکیدات رهبر معظم انقلاب در این خصوص و با بیان اینکه یکی از مشکلات در کشور عدم عملیاتی شدن بیانات رهبری است اظهار داشت: بیانات رهبر معظم انقلاب را به طور خاص در خصوص دانشگاه فرهنگیان و به طور عام در خصوص دانشگاهها و مراکز علمی و تربیتی استخراج، محوربندی و سپس برنامه عملیاتی را طرحریزی کنیم تا هم جدول برنامهها در پیشروی ما باشد و هم معیاری برای گزارش عملکرد داشته باشیم.
وی افزود: حرفوحدیثهایی در خصوص دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان وجود دارد که بخشی از آن کمتوجهی، کمبود امکانات و ظرفیت است که نیازمند جلبتوجه، اهتمام مسئولان کشوری و پشتیبانی بیشتر بوده و در خود استان نیز شاید بتوان به طور موقت از ظرفیت سایر دستگاهها استفاده کرده و بهمرور امکانات را گسترش داد.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: محتوای دانشی و مهارتی که به دانشجویان ارائه میشود مهم است و باید دقت داشت که در پذیرش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان بههیچعنوان با کسی مدارا نشود زیرا ورود فرد ضعیف به سیستم آموزشوپرورش به مدت ۳۰ سال چرخه تعلیم و تربیت را کُند خواهد کرد.
وی تصریح کرد: بینش از دیگر نکات مورد تأکید است و مهم است که معلمان چگونه تربیت میشوند زیرا این قشر وظیفه تربیت نسل آینده ما را بر عهده دارند.
آیتالله محامی با تأکید بر اینکه کمتوجهی یا بیتوجهی به جامعه معلمان بسیار آسیبزا خواهد بود بیان کرد: با توجه به تنوع قومی و مذهبی، حساسیتها در استان ما بسیار است و پذیرش نیرو تنها از یک قوم و مذهبکار درستی نخواهد بود و از دیدگاه نظام همه اقوام و مذاهب شهروند نظام هستند.
وی ادامه داد: از طرف دیگر با وجود گروههای معاند و تحرکات دشمن در مرز و ایجاد فتنههای مختلف نمیتوان باب ورود به عرصه تعلیم و تربیت را برای همه باز و اجازه ورود به هر کسی را بدهیم بلکه باید هم در گزینش اولیه و هم در دوره تحصیل سختگیریها لحاظ شود تا محصول خوبی در اختیار آموزشوپرورش قرار گیرد.
امامجمعه زاهدان خاطرنشان کرد: بیان گزارشهای آماری از عملکرد، آینه تمام نمای واقعیت نیست و خروجی کار، معیار سنجش عملکرد است و باید سطح نیروهای تربیتشده در دانشگاه فرهنگیان بررسی شود.
وی ادامه داد: ارزیابی خروجیها نیز میتواند وجهه همت قرار گیرد و میزان تأثیرگذاری بر تربیت نیروها گزارش داده شود و مطلوب این است که آموزشوپرورش نیز بعد از گذشت مقطعی کوتاه گزارشی از عملکرد و سطح نیروهای به کار گرفته شده ارائه کند تا تفاوت بین نیروی پرورش یافته در دانشگاه فرهنگیان با سایر دانشگاهها مشخص شود.
آیتالله محامی افزود: کار، سخت و نیاز استان در عرصه تعلیم و تربیت زیاد است که در این جهت نیازمند تلاش شبانهروزی، همکاری و همبستگی همه بخشهای داخل و خارج دانشگاه و مساعدت سایر دستگاهها هستیم.
همچنین در ابتدای این دیدار علیرضا کیخا سرپرست مدیریت پردیسهای دانشگاه فرهنگیان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هماینک در دانشگاه فرهنگیان استان بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ دانشجو مشغول تحصیل هستند به بیان مشکلات و موانع پیش روی حوزه تعلیم و تربیت در این دانشگاه پرداخت.
انتهای پیام/
منبع : irna.ir