بزن بهادر بودن ابزاری برای دیده شدن؟!/ تصورات ذهنی در مورد استان سیستان و بلوچستان چقدر به واقعیت نزدیک است؟!

اس.بی پرس - سودابه سبحانی: مطابق با آماری که سازمان پزشکی قانونی منتشر کرده است میزان نزاع در استانهایی نظیر سیستان و بلوچستان که تنها اسمش به بدی در رفته، کمترین میزان نزاع را مشاهده میکنیم و در شهرهایی که گمان میکنیم صلح و صفا برقرار است بیشترین نزاع را مشاهده میکنیم! خوشبختانه این آمار نشان میدهد آنچه زاییده ذهن مردم ایران در مورد استان سیستان و بلوچستان است، صحت ندارد و تصوراتی بیش نیست!
متأسفانه این تصورات سالهاست که موجب شده این استان، مظلوم و ناامن تلقی شود! در حالیکه واقعیت چیز دیگری است. به فرض مثال اگر در هر نقطهای از کشور اگر صدای شلیک گلولهای را بشنویم یکچیز معمولی است اما فقط کافی است این شلیک گلوله در استان ما رخ دهد آنقدر این مسئله پررنگ میشود انگار که یک جنایت رخ داده است! منشأ این نگاه مردم میتواند ساخت فیلمهای ترسناکی باشد که در مورد استان ساخته شده است و در معرض دید عموم قرار داده شده است.
اینکه استان ما استان مرزی است نباید از آن بهعنوان استان ناامن یاد کرد! چرا که این استان، مرزدارانی دارد که بدون هیچ چشمداشتی امنیت را برای مردم استان به ارمغان میآورند.
وحدت اجتماعی مردم این استان زبانزد عام و خاص است به طوریکه که این استان پایتخت وحدت اسلامی لقب گرفته است همانطور که میدانیم مردم این استان با مذاهب مختلف دوشادوش هم در دوران دفاع مقدس جانشان را برای امنیت این کشور ازدستدادهاند.
اینکه استان سیستان و بلوچستان مردمی صبور دارد نباید از آن بهعنوان استان محروم یاد شود!
این استان اگر امروزه محروم تلقی میشود به خاطر این است که کشور، این استان را منطقه امنی برای سرمایهگذاری به شمار نیاورده است در حالیکه قابلیتهای این استان بیشمار است اما مرد میدانی پیدا نمیشود که این قابلیتها را به چشم جهانیان بکشد!
آری مرد میدانی نیست که از این قابلیتها درست و بهجا استفاده کند!
در مجموع امیدواریم مسئولین امر در سطح ملی نگاه کشور را نسبت به مردم استان متحول سازند.
انتهای پیام/
منبع : sbpress.ir