رونق دادن تجارت مرزی مطالبه مردم خاش است

به گزارش اس.بی پرس، اسماعیل حسینزهی افزود: بهره گرفتن از پتانسیل مرزی تأثیر بسزایی در رونق دادن به اقتصاد و تجارت مرزی و بهبود وضعیت معیشت مرزنشینان در این منطقه محروم دارد.
وی بیان کرد: استفاده از ظرفیت مرز روتک با هدف حمایت از مرزنشینان تأثیر مستقیم بر رونق اقتصادی منطقه خواهد داشت.
نایبرئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تثبیت و ماندگاری جمعیت، امنیت پایدار و اشتغال در منطقه مرزی روتک خاش، نیازمند ایجاد بازارچه¬ مرزی، آمادهسازی زیرساختهای راه، مخابرات، برق پایدار، آموزش و بهداشت است.
نماینده مردم خاش، میرجاوه، تفتان و بخشهای نصرتآباد و کورین زاهدان بیان کرد: هماینک مردم خاش برای حضور در منطقه مرزی روتک و صادر کردن محصولات تولیدی خود باید مسافت طولانی ۳۵۰ کیلومتری خاش به سراوان و گلشن تا روتک و یا خاش به میرجاوه و روتک را طی کنند و در صورت احداث و تکمیل مسیر دسترسی به مرز فاصله خاش تا مرز ۱۲۰ کیلومتر کاهش مییابد.
وی اظهار داشت: در شرایط کنونی مرزها و تعاملات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و تجارت مرزی تأثیر بسزایی در توان اقتصادی و میزان مبادلات کالایی کشورهای همسایه با یکدیگر دارد و اتصال مرز به مرکز کشور تأثیر مستقیم بر رونق اقتصادی خواهد داشت، بنابراین برای استفاده از ظرفیت مرز روتک خاش نیاز است جاده ارتباطی منطقه مرزی روتک در کنار ایجاد جاده گوهرکوه به بزمان و جنوب استان کرمان بهعنوان مکمل یکدیگر احداث و تکمیل شوند.
انتهای پیام/
منبع : irna.ir