اشتغال در سیستان و بلوچستان نباید به تسهیلات بانکی منوط باشد

به گزارش اس.بی پرس، حسین مدرس خیابانی شامگاه یکشنبه در کارگروه تخصصی اشتغال سیستان و بلوچستان اظهار داشت: هیچ موضوعی مهتر از اشتغال در این استان وجود ندارد و همه دستگاههای اجرایی مکلف به ایجاد شغل در منطقه هستند.
وی بیان کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان مسئول ایجاد شغل نیست، بلکه هماهنگکننده این موضوع است بنابراین دستگاههای اجرایی موظفاند این مهم را در اولویت قرار دهند.
رییس کارگروه تخصصی اشتغال سیستان و بلوچستان با تأکید بر اینکه سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال در استان باید طرح محور باشد، گفت: اشتغالزایی از محل طرحهایی نظیر مسکن، راه، برق و ارتباطات برای استان بسیار مهم و کلیدی است.
وی اظهار داشت: در حوزه اشتغال باید به آمایش سرزمین و ظرفیتهای منطقهای سیستان و بلوچستان توجه ویژهای داشت.
مدرس خیابانی تصریح کرد: وزن اشتغال در استان سیستان و بلوچستان بر اساس تعداد بیمهشدههای تامین اجتماعی ارزیابی شود.
وی با اشاره به هدفگذاری ایجاد اشتغال برای ۲۸ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۱، افزود: این آمار برای استان مطلوب است اما باید به تفکیک شهرستانها و بین دستگاهی وظیفه همه نهادها و سازمانها در تحقق این موضوع مشخص و شفاف شود.
استاندار سیستان و بلوچستان به دستور کار جلسه کارگروه اشتغال استان در خصوص وضعیت اشتغال در حوزه سیستان هم اشاره کرد و گفت: با توجه به کمآبی و وجود خشکسالی در این منطقه، باید به سمت ایجاد و یا احیای مشاغل بدون آب، کم آب یا جایگزین رفت.
وی تأکید کرد: در اولین فرصت کمیته اشتغال سیستان ذیل کارگروه تخصصی اشتغال سیستان و بلوچستان تشکیل و به تفکیک شهرستان و بخشهای مختلف، طرح تعریف و معرفی شود.
مدرس خیابانی بیان کرد: رسانههای سیستان و بلوچستان در ترویج فرهنگ کارآفرینی و معرفی نمونههای موفق اشتغالزایی به مردم اهتمام ویژهای داشته باشد چرا که در مسیر اشتغال نقش رسانه بسیار پر اهمیت است.
وی توجه به بازار فروش محصولات را در تقویت و تثبیت مشاغل مهم دانست و گفت: پارک علم و فناوری استان در این راه میتواند نقشآفرین باشد چرا که بازارهای مجازی و تجارت الکترونیک ظرفیت نامحدودی را در اختیار کارآفرین قرار میدهد.
استاندار سیستان و بلوچستان خواستار تقسیم اعتبار اشتغال شهرستانها بر اساس طرحهای معرفیشده هر شهرستان شد.
وی با بیان اینکه باید در جوار همه مجتمعهای بینراهی سیستان و بلوچستان ایستگاه خدمات خودرویی و تعمیرگاهی ایجاد شود، تاکید کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای باید آموزش نیروی کار لازم در این حوزه را به شکل جدی در اولویت قرار دهد.
انتهای پیام/
منبع : irna.ir