خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 15107
۱۴۰۰/۱۲/۰۹ - ۱۲:۰۱
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان تاکید کرد:

ضرورت توسعه مدارس شبانه‌روزی در سیستان و بلوچستان/ مهمتر از مدرسه‌سازی مدرسه یاری است

ضرورت توسعه مدارس شبانه‌روزی در سیستان و بلوچستان/ مهمتر از مدرسه‌سازی مدرسه یاری است
مدیرکل آموزش‌وپرورش استان سیستان و بلوچستان در شورای آموزش‌وپرورش شهرستان سرباز بر تلاش برای تحقق اهداف سند تحول بنیادین در مدارس تاکید کرد.

به گزارش اس.بی پرس، حسنعلی میرعبدی با بیان اینکه هدف نهایی آموزش‌وپرورش تربیت تمام ساحتی دانش آموزان است، افزود: نیروی انسانی صالح و توانمند مهم‌ترین رکن در آموزش‌وپرورش است و بر همین اساس مدرسه صالح باید از معلم و مدیر صالح و توانمند برخوردار باشد.

وی گفت: توسعه و تجهیز مدارس در کنار نیروی انسانی موردنیاز و توانمند موجبات تحقق تربیت تمام ساحتی را فراهم خواهد کرد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان تصریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمات ارزنده و بی‌نظیری در سیستان و بلوچستان داشته است به طوری که سالانه بالغ بر هزار کلاس درس در این استان ساخته می‌شود؛ اما ازآنجایی‌که رشد جمعیت دانش‌آموزی سیستان و بلوچستان زیاد است، این استان نیازمند دریافت خدمات و حمایت بیشتری از سوی دولت و خیرین خواهد بود.

میرعبدی بر توسعه مهارت‌های حرفه‌ای معلمان در کنار ساماندهی نیروی انسانی تاکید کرد و گفت: به‌زودی کارگروهی با همین هدف در استان تشکیل خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمتر از مدرسه‌سازی، موضوع مدرسه یاری است که در این زمینه نیازمند مشارکت تمامی شرکای آموزش‌وپرورش مخصوصا خیرین نیک‌اندیش هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان در بخش دیگری بر توسعه مدارس شبانه‌روزی در استان تاکید کرد و گفت: مدارس شبانه‌روزی موثرترین راه برای جذب حداکثری دانش آموزان مخصوصا دختران و نگهداشت آنان است.

میرعبدی ادامه داد: با ایجاد مدارس شبانه‌روزی و اجرای طرح روستا مرکزی می‌توان مسئله ترک تحصیل و بازماندگان از تحصیل را تا حدود زیادی حل کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر افزایش مشارکت دانش آموزان در مدارس تاکید کرد و گفت: اگر به دنبال کیفیت‌بخشی به آموزش و آماده کردن دانش آموزان برای مسئولیت‌پذیری در آینده هستیم، باید دانش آموزان در مسئولیت‌های مدرسه مشارکت بیشتری داشته باشند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش سیستان و بلوچستان همچنین بر ایجاد جذابیت در مدارس تاکید کرد و گفت: سیستان و بلوچستان سرشار از دانش آموزان بااستعداد است که باید به درستی این استعدادها را به جایگاه واقعی آنان برسانیم.

میرعبدی ادامه داد: برای رسیدن به این هدف باید مهارت محوری جایگزین محتوا محوری شود و در این راستا توسعه هنرستان‌ها باید در دستور کار قرار گیرد.

وی توجه به رشته تربیت‌بدنی و آموزش تخصصی این رشته را نیز از دیگر موارد مورد توجه در مدارس استان عنوان کرد.

میر عبدی تصریح کرد: باید با استفاده از ظرفیت خیرین برای تربیت مدرسان ویژه ارتقای مهارت‌های معلمان بهره گرفت.

وی همچنین بر تغییر رویکرد مدیریت در مدارس و ادارات آموزش‌وپرورش استان تاکید کرد و گفت: باید نهایت تلاش خود را به کار ببندیم تا دغدغه والدین و مسئولان‌ استان در خصوص مسائل آموزشی و تربیتی به حداقل برسد.

 

 انتهای پیام/

منبع : isna.ir

نظرات شما

capcha