خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 15287
۱۴۰۱/۰۱/۰۲ - ۱۶:۰۵
در گفتگوی اختصاصی با اس.بی پرس مطرح شد:

ویدئو: حقابه تا دوهفته آینده به نتیجه مشخص میرسد / ایجاد 500هزار شغل در سال 1401 در دل روستاها توسط دولت / انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان تا سه سال آینده قابل انجام است

ویدئو: حقابه تا دوهفته آینده به نتیجه مشخص میرسد / ایجاد 500هزار شغل در سال 1401 در دل روستاها توسط دولت / انتقال آب از دریای عمان  به سیستان و بلوچستان تا سه سال آینده قابل انجام است
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهور گفت: با توجه به فرصت 45 روزه‌ی سیلاب‌های فصلی افغانستان، از طریق معاون اول ریاست جمهور، وزیر امور خارجه، حوزه هماهنگی های اقتصادی معاون اول ریاست جمهوری و همه مامور شده‌اند ظرف دو هفته موضوع حقابه را به نتیجه مطلوب و مشخص برسانند.

به گزارش اس.بی پرس، معاون توسعه روستایی و منطق محروم معاون اول رئیس جمهور روز گذشته ضمن بازدید از فعالیت نوروزی گروه‌های جهادی در سیستان و بلوچستان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اس.بی پرس برنامه دولت برای مهاجرت معکوس، رسیدن به آب و اشتغال پایدار را تشریح کرد.

سید امیرحسین مدنی درخصوص برنامه دولت برای مهاجرت معکوس به سیستان و بلوچستان گفت: یکی از الویت‌های دولت سیزدهم رسیدگی به مسئله اقتصاد روستاها و مناطق محروم است و برنامه دولت برای مهاجرت معکوس و تقویت اقتصاد روستا، ایجاد 500 هزار شغل در سال 1401 در دل روستاها و مناطق محروم از طریق مجموعه‌های مختلفی که در حوزه اشتغالزایی  و تسهیلگری در حال فعالتند می‌باشد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهور بااشاره به اینکه اگر ایجاد اشتغال بر مبنای مزیت‌های منطقه باشد موجب ماندگاری و بازگشت به روستا می‌شود، گفت: ایجاد این مشاغل از طریق مجموعه‌هایی چون بنیادبرکت، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، بنیاد علوی، بسیج سازندگی، کمیته امداد، بانک‎ها و صندوق کارآفرینی امید دنبال خواهد شد.


حقابه تا دوهفته آینده به نتیجه مشخص میرسد

 سید امیرحسین مدنی گفت: مشکلات اصلی در منطقه سیستان بحث آب است و دولت در این زمینه طرح های متعددی را  دنبال کرده و بر استفاده از منابع دریایی و استحصال منابع به طور خاص متمرکز است.

وی با اشاره به نمونه موفق انتقال آب از دریا به استان های کرمان و اصفهان، افزود: این مدل توسط معاون اول رئیس جمهور برای سیستان و بلوچستان نیز درحال  پیگیری است و به نظر می‌رسد راهی شدنی است تا آب دریای عمان را به صورت شیرین شده  و با توجه به نیاز معدن و منطقه منتقل کنند.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهورگفت: روز گذشته در تماسی که با معاون اول رئیس جمهور داشتم، اعلام شد که به صورت کامل پیگیر موضوع حقابه هستند تا از ظرفیت این 45 روزه ی سیلاب های افغانستان استفاده کنند چرا که این فرصت اگر از دست برود بحث حقابه در حاشیه قرار خواهد گرفت.

مدنی تاکید کرد: از طریق معاون اول ریاست جمهور، وزیر امور خارجه، حوزه هماهنگی های اقتصادی معاون اول ریاست جمهوری و همه مامور شده‌اند ظرف دو هفته موضوع حقابه را به نتیجه مطلوب و مشخص برسانند.


انتقال آب از دریای عمان به سیستان و بلوچستان تا 3 سال آینده قابل انجام است

وی بااشاره به اینکه اگر آب منطقه را به خارج مرز گره بزنیم راه درستی نیست، گفت: کارهای کوتاه مدت مثل احیای حقابه و استفاده از منابع زیرزمینی لازم است اما علاوه بر آن باید منابع پایداری چون آب دریای عمان نیز استفاده شود.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهورگفت: انتقال آب از دریای عمان  به سیستان و بلوچستان یک برنامه میان مدت است و ظرف دو سه سال آینده قابل انجام است.


مردمی سازی دولت گامی برای محرومیت زدایی/بازگشایی بازارچه های مرزی پیگیری می‌شود

سید امیرحسین مدنی گفت: در بحث مردمی سازی دولت که یکی از دغدغه های رهبری و ریاست جمهوری است، احیای جهاد سازندگی در برنامه قرارگرفته است.

وی افزود: در گام نخست باید شورای عالی جهاد سازندگی به ریاست رئیس جمهور و متشکل از دستگاه‌های مربوطه و نهادهایی که در راستای خدمت رسانی به مناطق محروم درحال فعالیت هستند شکل بگیرد و سازوکار آن در دبیرخانه بررسی، در شورا اعلام شود و به تصویب برسد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم معاون اول رئیس جمهورگفت: هم افزایی 18 دستگاه عضو شورای عالی جهادسازندگی برای اقتصاد و محرومیت زدایی گامی برای مردمی سازی دولت و رسیدن به اهداف بلند است.

وی همچنین درخصوص بازارچه های سیستان وبلوچستان گفت: بازارچه‌های مرزی به عنوان یک الویت در حوزه اقتصادی استفاده از مرز و کشورهای همسایه دنبال می‌شود و به دولت منتقل میکنم تا بازگشایی آنها در سیستان و بلوچستان را جدی‌تر پیگیری نمایند.

گزارش از: فاطمه شیرزایی و علیرضا شیخ زاده مودب


منبع : sbpress.ir

نظرات شما

capcha