خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 15336
۱۴۰۱/۰۱/۲۳ - ۲۰:۵۵
مرتضی جوکار:

۶۵ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در محور بمپور - ایرانشهر

۶۵ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در محور بمپور - ایرانشهر
‌جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از توقیف ۳ دستگاه کامیون حامل ۶۵ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در محور بمپور- ایرانشهر خبر داد.

به گزارش اس.بی پرس، مرتضی جوکار اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان ایرانشهر در راستای طرح مقابله با قاچاق کالا هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور"بمپور- ایرانشهر" به ۳ دستگاه کامیون کانتینردار مشکوک و آن‌ها را متوقف کردند. 
‌جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: در بازرسی از این کامیون‌ها مقدار ۶۵ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق و فاقد مدارک گمرکی کشف شد. 
وی تصریح کرد: ارزش محموله کشف‌شده توسط کارشناسان اداره گمرک ۱۴ میلیارد ریال برآورد شده است. 
‌جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: در این رابطه 3 فرد متخلف شناسایی و برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.
این مقام ارشد انتظامی از پدیده قاچاق به‌عنوان تهدیدی جدی برای اقتصاد کشور نام برد و تصریح کرد: مبارزه با این پدیده یک تکلیف همگانی است و انتظامی استان در برخورد با آن قاطعانه عمل می‌کند.
وی از شهروندان خواست؛ اخبار و اطلاعات خود را در خصوص هرگونه فعالیت درزمینهٔ قاچاق کالا با تماس ۱۱۰ در اختیار پلیس قرار دهند
 

 انتهای پیام/

منبع : farsnews.ir

نظرات شما

capcha