توضیحات مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در خصوص جذب و استخدام معلمان آزاد

به گزارش اس.بی پرس، میرعبدی در نشست میز مطالبه گری در پاسخ به این سوال که چرا در آزمون استخدامی اخیر آموزش و پرورش ، با توجه به وجود نیروهای تحصیلی کرده بومی در استان، امکان ثبت نام برای داوطلبان سایر استان ها نیز فراهم بوده است گفت: دفترچه آزمون استخدامی و دستورالعمل آن از سوی دفتر امور استخدامی کشور تعیین می شود و استان در این زمینه دخالتی ندارد اما در پذیرش نیروی انسانی قطعا گزینش افراد متخصص مدنظر است که در این زمینه بومی بودن افراد نیز دارای امتیاز و اولویت است.
میرعبدی همچنین در پاسخ به این سوال که آموزش و پرورش برای جبران افت تحصیلی دانش آموزان در دوران کرونا چه برنامه هایی در دستور کار دارد، گفت: طرح مدرسه تابستان در قالب دو فعالیت جبران و تثبیت یادگیری در مرحله دوم و همچنین مطالعه دقیق و یادگیری عمیق در دوره ابتدایی در سطح استان اجرا می شود.
وی افزود: مخاطبان طرح جبران و تثبیت یادگیری تمامی دانش آموزان دوره اول ابتدایی که در دروس فارسی و ریاضی دارای سطوح عملکرد تحصیلی «قابل قبول» و «نیاز به آموزش و تلاش بیشتر» و همچنین آن دسته از دانش آموزان دوره دوم ابتدایی که در دروس فارسی، ریاضی و علوم دارای سطوح عملکرد تحصیلی «قابل قبول» و «نیاز به آموزش و تلاش بیشتر» هستند.
میرعبدی هدف از طرح «مطالعه دقیق، یادگیری عمیق» را تقویت و ارتقای مهارت های خواندن و گوش دادن دانش آموزان در طول تابستان، علاقه مند سازی دانش آموزان به کتاب، نهادینه سازی فرهنگ کتابخوانی، محقق ساختن و زمینه سازی اجرای راهکارهای سند تحول بنیادین در مدارس و بهبود توانایی تمرکز و افزایش بهره وری دانش آموزان عنوان نمود.
وی با بیان اینکه این طرح به صورت رایگان اجرا می شود و برای همه دانش آموزان امکان ثبت نام وجود دارد، افزود: این طرح از طریق ۵۰۰ پایگاه در سراسر استان برگزار می شود که بخشنامه آن به مدارس ابلاغ شده و مدیران مدارس دانش آموزان متقاضی را از طریق سامانه همگام در این پایگاه ها ثبت نام می کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در پاسخ به این سوال که آموزش و پرورش چه برنامه شاخص و عملیاتی ای دارد، اظهار کرد: از آنجایی که هنرستان ها پایه و اساس تربیت نیروی انسانی کارآفرین و زمینه ساز اشتغال آفرینی در کشور هستند بر همین اساس در شورای آموزش و پرورش استان ساخت ۲۸۳ هنرستان جدید به تصویب رسیده است.
وی با اشاره به ترک تحصیل دانش آموزان استان به دلیل دور بودن مسافت مدارس و پراکندگی نامتعارف جمعیت استان گفت: توسعه مدارس شبانه روزی در نقاط مختلف استان در دست اجراست تا خانواده ها بدون دغدغه بتوانند فرزندان خود مخصوصا دختران را برای تحصیل راهی مدرسه کنند.
میرعبدی در پاسخ به سوالی در ارتباط با شهریه های سنگین برخی مدارس غیرانتفاعی گفت: شهریه مدارس غیرانتفاعی براساس شاخص های تعیین شده، برنامه های فوق العاده و امکانات موجود در مدارس از طریق سامانه از سوی وزارت مشخص می شود.
وی خاطر نشان کرد: وجود هر گونه تعارض در فرم خوداظهاری مدارس و نظر والدین درباره امکانات و خدمات مدرسه قابل بررسی و پیگیری است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در خصوص سوال مربوط به ثبت نام مدارس و شرایط آن نیز گفت: ثبت نام در مدارس خاص از طریق آزمون ورودی انجام می شود اما در بقیه مدارس والدین می توانند مستندات و مدارک را برای ثبت نام ارائه دهند و براساس امتیازبندی و ظرفیت مدارس ثبت نام صورت گیرد.
میرعبدی بر یکسان بودن محدوده جغرافیایی محل سکونت و مدرسه دانش آموزان تاکید کرد و گفت: این موضوع در ثبت نام دانش آموزان اهمیت ویژه ای دارد.
وی در خصوص استخدام نیروهای نهضتی که بعد از سال ۹۲ با آموزش و پرورش همکاری داشته اند، گفت: استخدام این افراد نیازمند مصوبه مجلس شورای اسلامی است که تا کنون مصوبه ای در این خصوص تصویب نشده است.
میرعبدی ادامه داد: جذب و به کار گیری معلمان طرح صندلی خالی نیز از طریق خرید خدمات آموزشی امکان پذیر است.
وی همچنین در خصوص روند بررسی نقل و انتقالات فرهنگیان نیز گفت: نتایج درخواست های انتقال برون استانی در مرداد ماه و درخواست های درون استانی تا پایان تیرماه اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/
منبع : isna.ir