احداث سه نیروگاه ۴۲ مگاواتی در سیستان و بلوچستان

به گزارش اس.بی پرس، استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اولین نیروگاه ۴۲ مگاواتی، ابتدای مرداد ماه امسال وارد مدار خواهد شد.
حسین مدرس خیابانی افزود: سهم مصرف برق صنعتی در سیستان و بلوچستان ۳.۵ درصد است که اگر خواهان گذراندن مسیر توسعه هستیم باید این عدد افزایش یابد.
وی به ظرفیت بینظیر سیستان و بلوچستان در بخش نیروگاهی و تولید انرژی اشاره کرد و گفت: داشتن باد و خورشید به عنوان دو ظرفیت مهم تولید انرژی تجدیدپذیر، مرزی بودن و همجواری با دریا، سه بخش مهم؛ جهت توجه و سرمایهگذاری در بخش نیروگاهی این استان است.
استاندار تصریح کرد: همکاری خوب مشترکان بخش خانگی، کشاورزی، صنعتی و تجاری این استان در مدیریت مصرف برق، باعث عبور موفق و بدون تبعات از پیک تابستان تاکنون شده است.
مدرس خیابانی افزود: اعمال مشوقهای مختلف، اطلاعرسانی مناسب و مشارکت مردمی به گونهای بوده، که علاوه بر کسب رضایت عمومی در سطح ملی باعث قرارگیری این منطقه در محدوده سبز رعایت مصرف برق کشور شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان به طرح توسعه نیروگاهی چابهار با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات اشاره کرد و خاطرنشان کرد: افزایش ظرفیت نیروگاهی در این استان باعث میشود، ضمن تامین برق مطمئن برای استان و کشور، در بخش صادرات انرژی به کشورهای افغانستان و پاکستان نیز برنامهریزی مناسبی داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان نیز در حاشیه این مراسم نسبت به رونمایی و تحویل ۶ دستگاه خودرو بالابر به شهرستانهای مختلف این استان اشاره کرد و افزود: به جهت خدمترسانی هر چه بهتر و تسریع و سهولت اقدامات عملیاتی، این تعداد دستگاه با اعتباری بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال تحویل امور شهرستانهای مختلف استان شد.
خلیل عوضزاده با بیان اینکه هیچگونه محدودیت مصرف برق تاکنون در ایناستان انجام نشده است، اعلام کرد: بر اساس تفاهمنامههای مدیریت مصرف و با مشارکت بخشهای مختلف، سقف تعیین شده مصرف برق کنترل شد و هیچ گونه محدودیت مصرف برقی تاکنون، نداشتهایم.
وی با بیان اینکه روزهای گرمی پیش رو داریم، افزود: لزوم همکاری و رعایت مصرف توسط مشترکان سیستانی و بلوچستانی تا پایان پیک تابستان، مهم و ضروری است.
انتهای پیام/
منبع : iribnews.ir