سهم سیستان و بلوچستان از شبکه بزرگ راهی کشور تنها 2 درصد است

به گزارش اس.بی پرس، معین الدین سعیدی در بازدید از پروژه های راه سازی جنوب استان اظهار کرد: سهم عمده تصادفات در استان به دلیل عدم استانداردهای لازم و پایین بودن شاخص ها در کنار سایر عوامل بوده است و دولت باید جهت کاستن محرومیت های این عرصه اقدامات انقلابی و جهادی انجام دهد.
وی ادامه داد: در روزهای اخیر دیداری با وزیر راه و شهرسازی داشتم که در این دیدار پیرامون مسائل مرتبط به حوزه راه و شهرسازی شهرستان های چابهار، نیک شهر، کنارک و قصرقند بحث و بررسی شد تا اقدامات لازم در این راستا صورت پذیرد.
این نماینده مردم با اشاره به اینکه شاخص های راههای روستایی در حوزه انتخابیه بسیار پایین است، اظهار کرد: در این نشست تاکید کردم که شاخص های راه های روستایی بسیار پایین است؛ لذا باید اعتبارات ویژه ای برای این مناطق در نظر گرفته شود.
وی عنوان کرد: پس از گفت و گو در خصوص مسائل راه های حوزه انتخابیه، وزیر راه دستور تامین اعتبار محور چاهان به زرآباد، تسریع دربهسازی محور ریمدان، اختصاص یک دستگاه لودر، یک دستگاه گریدر، یک دستگاه بولدوزر و همچنین افزایش اعتبار پل های حمیری و گرمبیت را صادر کردند.
انتهای پیام/
منبع : isna.ir