با ابداع روشهای ناکارآمد آموزشی سردرگمی ایجاد نکنیم/ در صورت ادامه تعطیلی مدارس نیاز به اینترنت سراسری داریم

اس.بی پرس ـ ابراهیم سراوانی*: با شیوع ویروس کرونا که همهگیری سریعی داشته و بهسرعت هرچهتمامتر پنج قارهی جهان و حدود 200 کشور را درنوردیده و تلفات انسانی فراوانی را بر کل جهان تحمیل نموده است، ایران اسلامی با تدبیری اندیشمندانه جهت حفظ جان شهروندان و بخصوص قشر تحصیلکرده و دانش آموزان و دانشجویان و معلمانش، به تعطیلی کامل مدارس و دانشگاهها همت گمارد و از همهگیری این ویروس خطرناک به مقدار زیادی جلوگیری نمود.
از ابتدای امر شبکهی آموزش سیما و به دنبال آن شبکه چهارم تلویزیون ملی کشور با استفاده از توان بهترین دبیران و آموزگاران آموزشوپرورش کشور نسبت به تدریس دروس همت گماشت که این کار هم درخور تحسین است.
در جهت تکمیل این خدمات آموزشی همکاران گرانقدر فرهنگی ما در سراسر کشور اسلامیمان با ورود به شبکههای مجازی و ارتباط مستمر با دانش آموزان نسبت به ارسال کلیپ و فایل صوتی و تصویری و رفع اشکال دانش آموزان همت به خرج دادند که اقدام تحسینبرانگیز دیگری بود.
گر چه 70 درصد دانش آموزان مناطق شهری و بیش از 90 درصد دانش آموزان روستایی منطقهی سیستان (ممکن است آمار متفاوت باشد اما در چند مدرسهای که تدریس داشتهام و یا فرزندانم درس میخوانند و با استفاده از تجارب همکارانم. این آمار را اعلام میکنم) با توجه به اینکه موبایل و لپتاپ و اینترنت در دسترس آنها نبود و یا ... از روش انتقال اطلاعات از طریق موبایل و اینترنت استقبال نکردند.
تدریس از طریق تلویزیون راحت، ارزان و قابلدسترسترین وسیله و روش انتقال اطلاعات درسی به دانش آموزان است؛ اگر تدریس از طریق آن ادامه یابد، رفع اشکال دانش آموزان هم میتواند توسط همکاران بهوسیلهی تماس تلفنی و یا در صورت لزوم از طریق واتسآپ و دیگر شبکههای ارتباطی داخلی صورت گیرد.
در صورت تداوم مشکلات ناشی از کووید-19، حتی اگر قادر به بازگشایی مدارسمان نباشیم تنها راه آزمون گرفتن از دانشآموزانمان (با توجه به تبعات ناشی از تصحیح برگههای امتحانی و شیوع خطرناک کرونا ویروس) از طریق بستر اینترنت است.
فراهم کردن بستر اینترنت در سرتاسر نقاط کشورمان، کمک بزرگی به سیستم آموزشوپرورش، بهداشت و درمان و اقتصاد کشور عزیزمان خواهد کرد.
* دبیر آموزشوپرورش - زابل
منبع : sbpress.ir