انتخاب پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان دانشمندان یک درصد برتر دنیا

به گزارش اس.بی پرس، نورمحمد بخشانی امروز اظهار کرد: دکتر حسین انصاری به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی پرتلاش دانشگاه و یکی از پژوهشگران موفق می باشد که تا کنون پژوهش های اثر بخشی را در زمینه بیماری های واگیر، غیرواگیر، اعتیاد و مصرف دخانیات انجام داده است.
وی ادامه داد: تلاش های بی وقفه این پژوهشگر موفق، باعث انتخاب وی به عنوان دانشمندان یک درصد برتر دنیا شد که مبنای این رتبه بندی، گردآوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات یک درصد مقالات دارای بیشترین استناد در پایگاه اطلاعاتی web of sciences است.
وی افزود: طبق نتایج این رتبه بندی، در ماه می 2020، دکتر حسین انصاری با 4 هزار و 278 استناد و متوسط 33 و چهار دهم استناد به ازای هر مقاله، برای اولین بار از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جزو این فهرست قرار گرفت.
دکتر بخشانی با اشاره به اینکه شاخص اچ - ایندکس این محقق برجسته دانشگاه، هم اکنون 20 می باشد تصریح کرد: تا کنون ده ها مقاله از دکتر حسین انصاری در مجلات معتبر ملی و بین المللی به چاپ رسیده است.
گفتنی است: دکتر حسین انصاری مدیر گروه اپیدمیولوژی و آمار زیستی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، در سال 1384 به عنوان نفر اول و دانشجوی برتر دوره کارشناسی ارشد، در رشته اپیدمیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز فارغ التحصیل و حاصل پایان نامه این دوره منجر به چاپ 6 مقاله در مجلات معتبر داخلی و بین المللی شد که شامل پیشنهاداتی در خصوص نحوه درمان و مدیریت بیماران تالاسمی ماژور بود.
در همان سال فارغ التحصیلی به عنوان عضو هیات علمی با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همکاری و در کنار آموزش،تحقیقات خود را در زمینه اپیدمیولوژی تغذیه و بیماریهای چشمی شروع کرد که منجر به چاپ دهها مقاله در مجلات معتبر ملی و بین المللی طی سالهای 1384 تا 1388 شد.
طی این سالها، در سه سال متوالی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انتخاب شد. در سال 1388 با رتبه دوم کشوری در دوره دکترای تخصصی اپیدمیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شد ودر سال 1392 با معدل عالی و به عنوان نفر اول دانشجویان دوره دکترای تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از این دانشگاه فارغ التحصیل شد.
از سال 1392 تا 1397 ضمن راهنمایی و مشاوره پایان نامه های متعدد در مقاطع دکترای حرفه ای و کارشناسی ارشد، نتایج تحقیقات خود را در همایشهای کشوری و بین المللی از جمله کشور ژاپن و سوئد ارائه داده و خدمات و فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را در این مجامع به برخی صاحب نظران معرفی کرد که منجر به شروع آشنایی و همکاریهای بین المللی در زمینه انجام تحقیقات ازجمله پروژه بار جهانی بیماریها و در نتیجه همکاری با چاپ چندین مقاله در مجلات با فاکتور اثر بالای 47 شد.
همکاری با زنده یاد استاد دکتر محمد هاشمی عضو گروه بیوشیمی دانشگاه و چاپ چندین مقاله مروری و متاانالیز که داری بالاترین اویدنس می باشند از دیگر فعالیت ها و افتخارات پژوهشی وی محسوب می شود.
وی هم اکنون در خصوص بیماری کووید 19 در حال انجام تحقیق و پژوهش است.
انتهای پیام/
منبع : sbpress.ir