خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 4165
۱۳۹۹/۰۴/۲۳ - ۱۶:۰۱
شرکت چکاد؛

اعتراض کارگران طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان به عدم دریافت ۷ ماهه حقوق

اعتراض کارگران طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان به عدم دریافت ۷ ماهه حقوق
کارگران شرکت چکاد سیستان و بلوچستان به دلیل عدم پرداخت ۷ ماهه حقوق، دست به تجمع و اعتراض زدند.

به گزارش اس.بی پرس، طرح موسوم به ۴۶ هزار هکتاری یا آبرسانی به دشت سیستان به گفته عده‌ای، از آن دست طرح‌هایی است که اگر دستگاه‌های نظارتی دست روی آن بگذارند، پرده از بی عدالتی‌های بسیاری در استان سیستان و بلوچستان خواهد افتاد. طرحی که با تاکید ویژه رهبر انقلاب و تخصیص بودجه از صندوق ذخیره ارزی در حال اجرا است، اما کارگران که نقش اصلی این داستان را به عهده گرفته اند از دریافت حقوق و مزایا محروم اند.


 
شرکت چکاد که پیمان کار طرح آبرسانی به دشت سیستان است ، با بودجه فراوانی شروع به کار کرد، اما گویا نتوانسته نیروهایش را راضی نگه دارد و از جهات مختلف باعث آشفته حالی مردم شده است. این طرح با تمام نواقصی که داشت، مورد انتقاد بسیاری از اساتید دانشگاهی قرار گرفت اما، افتتاح شد. با وجود بودجه زیادی که به این طرح اختصاص یافته، اما چندین ماهی است که پرداخت حقوق کارگران به تعویق افتاده است.

 

امروز، ۲۳ تیرماه کارگران شرکت چکاد به دلیل عقب افتادن حقوق شان بعد از گذشت ۷ ماه دست به اعتراض زدند. کمالی، دبیر جنبش عدالتخواهی دانشگاه زابل  از عدم پرداخت حقوق کارگران چکاد خبر داد و گفت: تجمع کارگران شرکت چکاد جنوب در مقابل ساختمان اداره جهاد کشاورزی شهرستان زابل به دلیل عدم پرداخت حقوق هایشان بعد از گذشت ۷ ماه است.

 

کمالی افزود: کارگران صبح روز دوشنبه، ۲۳ تیرماه به نشانه اعتراض بابت حقوق عقب افتاده شان دست به تجمع زدند.

 

البته موسی پرویزی، مسئول روابط عمومی طرح آبرسانی دشت سیستان از ورود مقام اجرایی طرح آبرسانی دست سیستان برای حل مسئله خبر داده و گفته که به زودی شرکت مربوطه مورد بازخواست قرار خواهد گرفت و حقوق کارگران پرداخت می‌شود.

 

اتمام پیام/

منبع : snn.ir

نظرات شما

capcha