مردم! داغدار بیمهری دولت و مسئولین/ بازهم کودکی در جاده زابل به زاهدان جان داد

به گزارش اس.بی پرس، سالانه تعداد زیادی از مردم استان سیستان و بلوچستان براثر تصادفات جادهای که عمدتاً به دلیل غیراستاندارد بودن جادههاست، جان خود را از دست میدهند و یا نقص عضو و مجروح میشوند.
روزی نیست که خانوادهای داغدار نشود و عزیزی را از دست ندهد. مرگ در این شهرستان در یکقدمی رانندههاست و هرروز میتوان آن را به چشم دید و آن را احساس کرد. هرروز میتوان خانوادههایی را دید که صدای شیون و نالهشان دل هر انسانی را به درد میآورد.
مسئولین بسیاری در سالهای متمادی به این استان سفر کردهاند و مردم نیز به آنها شکایت برده و خواستار رفع این نواقع شدهاند، اما تنها چیزی که مشاهده نمیشود بهبود وضعیت راه زابل به زاهدان است و در مقابل آنچه به وفور مشاهده میشود، افزایش آمار مرگ و میر در این راه است.
کلیپ زیر اعتراض مردم به عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور است که اتفاقا واکنش تند وزیر را نیز در پی داشته:
مردم داغدار بی مهری های دولت و مسئولین میشوند
دو کلیپ فوق، متعلق به سفر وزیر کشور در زمان فرمانداری مهندس ناظری است.
احسان قنبردادی یک شهروند زابلی با ارسال این کلیپها برای خبرنگار اس.بی پرس، میگوید: چند سال قبل هم امیرحسام کوچولو و مادرش در اینجاده لعنتی جان دادند و وزیر کشور به راحتی از کنار آن عبور کرد. این درحالی است که هنوز هم ما شاهد از بین رفتن عزیزانمان در این جاده هستیم.
وی با بیان اینکه همه مردم سیستان داغدار این جاده هستند، داغدار بیمهریهای دولت و مسئولینی که نه صدای مردم را میشنوند و نه این اتفاقات تلختر از تلخ را میبینند، تصریح کرد: من هم داغدار از دست دادن پدربزرگ، خاله و دایی عزیزم در این جاده هستم و حدود ۱۰ سالی هست که دیگر آنها را ندارم.
قنبردادی با بیان اینکه از 20 سال پیش قرار بوده جاده زابل _ زاهدان دو بانده شود، تاکید می کند: با توجه به تردد بیش از حد ترانزیتهای افغان از این جاده و درآمد بالای پایانهها چرا بخشی از این درآمدها را به این جاده اختصاص نمیدهند؟ بنا بر شنیدههای من درآمد ماهیانه غیر گمرکی پایانه مرزی میلک حدود بیست میلیارد تومان است، واقعا این پول در کجا هزینه میشود که اینگونه مردم سیستان باید هزینه آن را بپردازند؟
بازهم کودکی در جاده زابل به زاهدان جان داد
به گزارش اس.بی پرس، در آخرین سانحه رانندگی جاده زابل - زاهدان که دو شب پیش اتفاق افتاد، کودکی۱۲ ساله به دلیل خط کشی نبودن مسیر و عدم دید مناسب و نبود علائم راهنمایی، کشته شد. سوال اینجاست که تا چه زمانی باید این بیتدبیریها و بیتوجهیها موجب از دست رفتن عزیزانمان شود؟ چه کسی پاسخگوی خانوادههای است که عزیزانشان را در این جادهی مرگبار از دست دادهاند؟
شهروندان بسیاری نسبت به این موضوع اعتراض دارند و مقصر اصلی این تصادفات را «اداره راه» میدانند، چراکه میتوانست با نصب حداقلی برخی علائم راهنمایی از این اتفاقات تلخ جلوگیری کند.
بر اساس این گزارش، برخی در فضای مجازی اعتراض خود را اینگونه ابراز کردهاند:
علی ملایی با انتشار تصویری از این کودک در ایام کرونا مینویسد: عزیزم این همه تدابیر برای شکست کرونا در پیش گرفتی اما نفهمیدی که قربانی بیکفایتی مسئولین میشی... این تصویر چهار ساعت قبل از حادثهای است که هیچ تسکینی برایش نیست.
شهروند دیگری با ارسال ویدئوی زیر از تاریکی مسیر گلایه دارد و میگوید: ببینید که این جادهی مرگ چگونه سیاه و تاریک است:
خبرنگاری از هامون نیز به این محور مواصلاتی رفته است تا این کمبودها را در روز به معرض دید مسئولین قرار دهد:
گزارش از فاطمه شیرزایی
انتهای پیام/
منبع : sbpress.ir