سوءاستفاده صاحب تالار از فرصت اطعام غدیر/ ضرر میلیونی که به خیرین وارد شد

به گزارش اس.بی پرس، عید غدیر در حالی در اوضاع شیوع کرونا در سیستان و بلوچستان برگزار شد که اگرچه شیوع کرونا باعث لغو بسیاری از جشنهای پرجمعیت رایج شد، اما بسیاری از مردم و خیرین نذر اطعام غدیر را به بهترین شکل طبخ و توزیع نمودند.
هرکس با توجه به وسع و توان خود غذایی طبخ و بین نیازمندان و مردم عادی توزیع نمود؛ طبق گفته شهروندان در این روز تمام آشپزخانهها و تالارهای شهر درگیر نذورات غدیر بودهاند.
شهروندی دراینباره به خبرنگار ما میگوید: آشپزخانهی محلهی ما برای عید غدیر 11 هزار غذا را به بهترین نحو طبخ نمود و ظهر روز عید به افراد سفارشدهنده تحویل داد.
این شهروند که مسئولیت توزیع نذر خیرین را به عهده داشته با مراجعه به دفتر اس.بی پرس از سوءاستفاده گران گلایه میکند و میگوید: من با تالارها و آشپزخانههای مختلفی برای طبخ اطعام غدیر قرارداد بستم و الحمدالله همهجا کار بهخوبی پیش رفت بهجز یک تالار که به ما و خیرین ضرر میلیونی وارد کرد!
او با بیان اینکه طرف قرارداد باید 7000 غذا تحویل میداد و اگر تا 10000 پرس هم اضافه میشد بنده پولش را اضافه تقبل میکردم؛ توضیح داد: به ازای طبخ 7000 غذا 10 میلیون تومان باید پرداخت میکردم اما نهتنها 7000 غذا در وقت تعیینشده آماده نشد که طلبکارانه نیز برخورد کردند!
وی افزود: هرچند بین نیروی انسانی تالار و نیروهای هیئت تقسیم کار نیز انجام شد؛ کارهای خرید و آمادهسازی گوشت که انجام شد بعد متوجه شدیم نیروهای آشپزخانه هیچ کمکی نکرده و آشپز هم از انجام کار امتناع میکند و هرچند ساعت اعلام میکند که بنده کار را انجام نمیدهم و آشپز جدید بیاورید.
این شهروند گفت: این موارد باعث شد تا نهتنها غذا توسط خودمان طبخ و به دلیل عدم همکاری طرف قرارداد در محلی غیربهداشتی بستهبندی شود، بلکه بسیاری از مواد غذایی ازجمله گوشت موجود خرابشده و علاوه بر آن مواد خام اضافهای که گفته بود تهیه کنیم نیز هزینهی هنگفتی بر دوشمان گذاشت و هیچ استفادهای از آنها نشد.
وی افزود: مسئولین مربوطه باید هرچه سریعتر و دقیقتر بر عملکرد چنین اماکنی در ایام خاص نظارت داشته باشند، قطعاً در ایام محرم نیز نذوراتی به این اماکن سپرده میشود و امیدواریم در سایه بیتوجهی مسئولین شاهد سوءاستفاده و توهین به اعتقادات مردم نباشیم.
انتهای پیام/#
منبع : sbpress.ir