قیام زنان سیستانی برای زیباسازی شهر/ نمیخواهند چشم مردم به زیباییها عادت کند

به گزارش اس.بی پرس، چند روزی است تصاویری از تلاش زنان سیستان وبلوچستان برای زیباسازی فضای شهر زابل در فضای مجازی مشاهده میشود که با استقبال مردم روبرو شده است؛ در همین راستا ام البنین محمدیان، مدیر گروه صدای زنان سیستان در توضیح فعالیت این گروه، به خبرنگار اس.بی پرس میگوید: دغدغه داشتم که چگونه و از چه راهی میتوان بهحقوحقوق شهروندی و بخصوص زنان سیستان رسید و آنان را بهرهمند نمود و حالا نزدیک به ۲ ماه از تشکیل و فعالیت این گروه که اعضای آن زنانی دردمند و خواهان و مطالبه گر حقوحقوق شهروندی خویش میباشند میگذرد.
خانم محمدیان افزود: در پی تأکیدات رهبر معظم انقلاب براین موضوع که مردم باید مطالبه گر باشند، به ادارات ذیربط مراجعه کردم و درخواست و مطالبه گری در خصوص توجه مسئولین به خواستهها و مطالبات زنان را مطرح نمودم.
وی در خصوص اقدام رنگآمیزی و زیباسازی معابر شهر زابل اظهار داشت: این اقدام توسط عدهای از زنان همراه و مصمم و خواهان مطالبات شهروندی هستیم در حال انجام است.
این فعال اجتماعی خاطرنشان کرد: وقتی دلمردگیها را در این شهر ارواح دیدم به فکر این بودم چگونه میتوان دل مردم شهر و دیارم را شاد بگردانم؛ و این قضیه در گروه بیان شد و بانوان ایده دادند و یکی از ایدههایشان رنگآمیزی درودیوار شهر بود تا چهرهی شهر عوض شود.
وی افزود: متأسفانه در شهر زابل هیچگونه اقدامی برای زیباسازی نمیشود و همیشه ورد زبان همه این است که مردم خرابکاری میکنند، مردم نهالها را میکنند و... نمیخواهند چشم مردم به داشتن این چیزها عادت کند. به نظر من اینقدر باید برای مردم زیباسازی شود تا چشمشان عادت به داشتن زیباییها داشته باشد و دیگرکسی این مردم را بهانه برای سروسامان ندادن شهر، قرار ندهد.
خانم محمدیان هدف خودرا اینگونه بیان کرد: هدف ما رسیدن به آنچه مردم یک شهر و بخصوص جامعه مظلوم و ستمدیده زنان سیستان از آن محروم هستند، است.
وی مواردی که بهعنوان یک شهروند از آن محرومیم و این گروه در حال پیگیری آنهاست را به شرح زیر نام برد:
_نبود فضای سبز و زیباسازی شهر منجمله ترمیم و بازسازی آسفالتها جداول پیادهروها
_نبود درختان پرسایه و همیشهسبز در خیابانها و کوچهها با توجه به شرایط اقلیمی منحصربهفرد این استان
_ نبود پارک مخصوص بانوان مناسب دارای حفاظ و حجاب و امکانات تفریحی مناسب بانوان
_ نبود سالن مخصوص اجرای کارگاههای آموزشی جهت آموزش و ارائه هنر اصیل دست زنان سیستانی شناخت
_سیستان بر پایه و اساس محصولات غذایی منحصربهفرد و هنرهای دستی مختص این استان نبود بیمارستان زنان و زایمان که پوششدهنده و خدماترسانی به زنان سیستانی و شهرستانهای تابع باشد
_نبود برنامههایی چون همایشهای ورزشی تفریحی و اجرای جشن در سطح شهر
وی تصریح کرد: رسیدن بهتمامی خواستهها فوقالذکر و حقوحقوق شهروندی علیالخصوص حقوق زنان سیستانی از طریق مراجع ذیصلاح و ذیربط و مربوطه ازجمله برنامههای ما در آینده خواهد بود.
خانم محمدیان در پایان ضمن ابراز ناراحتی از اینکه فرمانداری و شورای شهر علا رقم وعده وعیدهایی که دادهاند استقبال شایسته ایی از این موضوع نکردهاند، افزود: شهرداری و رئیس دانشگاه زابل باما همکاری ویژه داشتهاند و ما ضمن تشکر از ایشان امیدواریم این حمایتها ادامه داشته باشد.
انتهای پیام/
منبع : sbpress.ir