طرح تحقیق و تفحص در «طرح46هزارهکتاری» تحویل هیئت رئیسه مجلس شد/ رهاسازی آب از طریق انهار تا قبل از اتمام این ماه انجام خواهد شد

محمد سرگزی نماینده مردم سیستان در واکنش به اعتراض متعدد کشاورزان به موضوع حیاتی رها نشدن آب در تاریخ 15 آبان ماه، به خبرنگار اس.بی پرس گفت: از مدیران جهاد کشاورزی پیرامون میزان آبرسانی به مزارع در طرح 46 هزار هکتاری گزارش خواستیم که اعلام شد میزان آبرسانی به برخی نواحی در این طرح در حال انجام است اما سرعتش کم است و در برخی جاها امکان آبرسانی از طریق لوله مهیا نیست.
وی افزود: نتیجه این شد تا آن بخش از زمینهای کشاورزی که قابلیت این را دارد که آبرسانی از طریق لوله انجام شود سریعاً ظرف 2 الی 3 روز آینده مشخص شود و آنجا که قابلیت آبرسانی از طریق لوله نیست، از طریق کانالها اقدام شود.
سرگزی گفت: هفته گذشته با آقای استاندار صحبتی داشتیم و بنا شد تا سریعاً یک گروه را جهت بررسی میزان آبرسانی و سرعت آب به منطقه اعزام نمایند تا در دوسه روز آینده تصمیمگیری در این خصوص انجام پذیرد.
وی افزود: امروز صحبتی داشتیم با دو نفر از معاونین وزیر جهاد کشاورزی در خصوص آبرسانی و نتیجه تمام صحبتهای ما با معاونین جهاد کشاورزی و وزرای مربوط با این حوزه، استاندار و مدیران جهاد کشاورزی استان و شهرستان بر این شد که سریعاً بررسی بشود و آنجا که ظرفیت آبرسانی از طریق لوله وجود دارد تسریع شود و آنجا که امکان دارد در ایام فصل کشت آبرسانی از طریق لولهها اتفاق نیفتد، سریعاً آبدهی را از طریق کانالها شروع کنند.
وی در پاسخ به این سؤال که بالاخره آب از طریق انهار چه زمانی رهاسازی خواهد شد، اظهار داشت: تصمیمات در همین هفته باید جمعبندی و نهایی شود و پیش از پایان فصل کشت یعنی قبل از پایان ماه، این اتفاق خواهد افتاد.
طرح تحقیق و تفحص در طرح 46 هزار هکتاری تحویل مجلس داده شد
سرگزی گلایههای کشاورزان و وجود نواقص بسیار در طرح 46 هزارهکتاری را تائید نمود و افزود: این طرح اجراشده، 850 میلیارد دلار هم برای آن هزینه شده است، حتماً باید پیگیری شود این طرح به نتیجه برسد.
وی افزود: با توجه به وجود این نواقص و همینطور کوتاهیهایی که درگذشته صورت گرفته است، بنده طرح تحقیق و تفحص از طرح 46 هزار هکتاری را سه هفته گذشته تحویل هیئترئیسه مجلس دادم تا اقداماتش اجرایی و عملی شود.
برخی با دیدن نواقص بسیار این طرح به اس.بی پرس میگویند طرح 46 هزارهکتاری به سرانجام نخواهد رسید وباهمین نواقص رها خواهد شد؛ سرگزی در پاسخ به اظهارات فوق و این سؤال که برای بهرهبرداری کامل چقدر زمان لازم است با تأکید بسیار گفت: این طرح باید انجام شود؛ نواقص وجود دارد و باید اصلاح شود، اینطور نیست که بگوییم ما امید نداریم و تجربهی طرح نیم لولهها تکرار شود که گفتند ما امید نداریم و همه رهایش کردند و دیگر اجرا نشد!
وی تأکید کرد: این طرح پول برایش هزینه شده، حتماً باید به اتمام برسد، حتماً باید نواقص اش مرتفع شود، دولت مکلف است این کار را انجام دهد، ماهم پیگیری میکنیم و باید این نواقص مرتفع شود.
بی تفاوتی برخی رسانه ها به موضوعات مهم
سرگزی اظهار داشت: در حوزه مس ما میخواهیم با تمام توان به دنبالش برویم و فضای رسانه هم با دنبال کردن این موضوع همراهی کند تا کارخانه مس ایجادشده و 2 الی 3 هزار نفر اشتغال ایجاد شود؛ ما دائم میگوییم اما رسانهها نمیگویند و تعجب میکنم از اینکه چرا اینقدر بیتفاوتاند نسبت به این موضوعی که خیلی مهم است.
وی افزود: ما هرچقدر ایجاد توقع کنیم، دولت هم به همان میزان سریعتر پایکار خواهد آمد، اینها را باید رسانهها در نظر داشته باشند اما متأسفانه بسیاری از رسانهها صرفاً یک مشی خاص را پیشگرفتهاند.
انتهای پیام/
منبع : sbpress.ir