وعده قائممقام مجری طرح به رفع نواقص حوضچههای 46هزارهکتاری

به گزارش اس.بی پرس، فریدون اشرفی در بازدید خبرنگاران حوزه سیستان از طرح آبرسانی ۴۶هزارهکتاری منطقه سیستان افزود: سهم آب هر بهرهبردار در محل حوضچههای ۵ هکتاری تحویل کشاورزان میشود و تا زمانی که بهرهبردار برگ تحویل را امضا نکرده و حوضچه را تحویل نگرفته باشد، با پیمانکار تسویه نمیشود چراکه باید از حوضچه رفع نقص شود و مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشد.
وی اظهار کرد: در ١۶ ناحیه عمرانی در شهرستانهای زهک، نیمروز، زابل و هامون حدود ١۴ هزار و٢٠٠ حوضچه پنج هکتاری احداثشده که انشالله بهزودی آب دهی همه این حوضچهها را شاهد خواهیم بود.
قائممقام مجری طرح ۴۶ هزار هکتاری آبرسانی منطقه سیستان تأکید کرد: تمامی عوامل اجرایی طرح با تلاش شبانهروزی درصدد رفع نواقص بوده تا در فصل کشت پاییزه، سهم آب بهرهبرداران را در اسرع وقت در محل مزارع تحویل نمایند.
وی با توجه به محدودیت منابع آبی و هزینههای انجامشده جهت انتقال آب با لوله به اراضی کشاورزی از کشاورزان خواست با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، بهسوی تغییر الگوی کشت و کشت اقتصادی خصوصاً کشتهای فشرده در فضای گلخانهای حرکت کنند.
اشرفی گفت: این طرح برای ۴۶ هزارهکتار آبیاری تحتفشار طراحیشده و وقتی اعلام میشود تاکنون ۲۰ هزار هکتار، آنهم به روش سنتی (غرقابی) آبیاری شده این بدان معنی است که اگر سیستم آبیاری تحتفشار بود این آب کفاف ۴۰ هزار هکتار از اراضی را میداد و چنانچه روش آبیاری اصلاح نشود نمیتوان به بهرهوری مناسب از سیستم امیدوار بود و امکان فشار و احیاناً خرابی پمپها داده میشود.
وی افزود: تا ۱۰ آذرماه این سطح به ۴٣ هزار هکتار و تا ٢٠ آذرماه جاری به ۴۵ هزار هکتار خواهد رسید.
وی با ابراز گلایهمندی و انتقاد از جوسازیهای ایجادشده در جهت تخریب عوامل اجرایی طرح ۴۶ هزارهکتاری که در شبکههای اجتماعی به راه افتاده، گفت: هرکسی در هر مقامی حق انتقاد دارد و ما با جانودل پذیرای انتقادها هستیم، اما انتقادی که با دلایل علمی، فنی و اصولی از طرف افراد صاحبنظر و آگاه به مسائل صورت گرفته باشد، نه اینکه هر فردی که اطلاعات علمی لازم در این زمینه را ندارد و کاملاً مغرضانه و هدفمند سعی در تخریب دارد.
وی اضافه کرد: قطعاً هر پروژهای در وسعت زیاد دارای نواقصی هم هست و اینکه بگوییم طرح بیعیب و نقص است کاملاً اشتباه است اما تمام عوامل بهصورت شبانهروزی درصدد رفع نواقص هستند، از طرفی، هر یک از کشاورزان و بهرهبرداران میتوانند با مراجعه به دفتر مجری طرح، اگر انتقاد و یا پیشنهادی دارند مطرح کنند و حتماً با جانودل به حرفشان گوش خواهیم داد، یا ما را قانع میکنند و یا ما با دلایل علمی و فنی آنها را قانع میکنیم.
وی ادامه داد: از مردم و کشاورزان خواهش میکنیم از هر فرد ناآگاه و غیرمسئولِ ناآشنا نسبت به این طرح عظیم، هر حرف و نظری را قبول نکنند و هرگونه سؤالی و یا هر صحبتی که دارند از عوامل اجرایی آگاه نسبت به پروژه بپرسند.
وی اضافه کرد: مردم نگران اینکه حوضچه پایین یا بالاتر از سطح اراضیشان قرارگرفته نباشند، چون آبیاری در این طرح به شیوه تحتفشار طراحیشده است و قطعاً در صورت استفاده بهینه تحولی بسیار بزرگ در منطقه ایجاد خواهد کرد.
قائممقام مجری طرح ۴۶ هزار هکتاری اراضی منطقه سیستان گفت: با آغوش باز پذیرای همه هستیم و بهرهبرداران اطمینان داشته باشند تا زمانی که پیمانکار رفع نقص نکند صورتوضعیت داده نخواهد شد و با وی تسویهحساب نمیشود و باید نواقص را برطرف کند.
انتهای پیام/#
منبع : isna.ir