خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 7174
۱۳۹۹/۰۹/۱۸ - ۲۳:۵۴
اگر دردم یکی بودی، چه بودی!

نوبت سیل به بلوچستان هم می‌رسد!/ دستگاه قضا و دیوان محاسبات با مدیران متخلف این استان هم برخورد جدی کنند

نوبت سیل به بلوچستان هم می‌رسد!/ دستگاه قضا و دیوان محاسبات با مدیران متخلف این استان هم برخورد جدی کنند
بی‌توجهی مسئولان در استان خوزستان منجر به ورود مستقیم دستگاه قضا و دیوان محاسبات شده و این در حالی است که چنین بی‌توجهی‌هایی نیز در سیستان و بلوچستان هم شدیداً رواج دارد و اگر بارش‌های سال گذشته تکرار شود، سیل ویرانگری در بلوچستان جاری می‌شود که خسارت‌های غیرقابل جبرانی به بار می‌آورد، پس از همین‌الان دستگاه‌های نظارتی آماده حساب کشی از مسئولان استان باشند؟

به گزارش خبرنگار اس.بی پرس، دیروز در خبرها داشتیم که رئیس قوه قضائیه با صدور دستوری به رئیس سازمان بازرسی کل کشور از وی خواست برای پیگیری دلایل بروز آب‌گرفتگی در بخش‌های مختلف استان خوزستان شخصاً به این استان سفر کند.

 

امروز خبر آمد که در پی آب‌گرفتگی‌های شدید در اهواز و بندر امام خمینی (ره) چند مدیر برکنار و بازداشت شدند.

 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در جریان سفر خود، گفت: حق مردم نیست که با این وضعیت زندگی کنند و همان‌گونه که شهردار بندر امام خمینی و یکی از شهرداران اهواز برکنار شدند و رئیس آبفا بندر امام خمینی نیز در بازداشت است، با تمام مقصران شرایط ایجادشده، برخورد خواهد شد.

 

اما باید متذکر شد که جنوب استان سیستان و بلوچستان هم شرایطی همچون شهرهای استان خوزستان دارد.

 

امروز سه مسیر فنوج ـ کتیج ـ رمشک، فنوج ـ بنت و فنوج - اسپکه به دلیل وقوع سیلاب و طغیان رودخانه‌های فصلی بسته شد و توفان و بارندگی در شهر زرآباد حدود ۳۰ میلیون تومان به شبکه‌های توزیع برق این شهرستان خسارت وارد کرده است.

 

این در حالی است که پیش‌ازاین بارها درباره سیل احتمالی بلوچستان هشدار داده بودیم و برای جلوگیری از بروز خسارت‌های سنگین این واقعه طبیعی خواستیم بنیادهای علوی و برکت علاج واقعه قبل از وقوع کنند. تنها با ترمیم و احیای سیل بندهای حفاظتی رودخانه کاجو می‌شد با کمترین هزینه از خسارت‌های گسترده بارش‌های آتی منطقه ممانعت کرد.

 

 

سیل بند حفاظتی رودخانه کاجو که براثر سیل ویرانگر دی‌ماه 98 تخریب‌شده است نیاز به ترمیم فوری و اساسی داشته و دارد. این سیل بند در اوایل انقلاب به‌منظور جلوگیری از نفوذ سیلاب این رودخانه به اراضی کشاورزی و حاشیه غربی شهر قصرقند احداث‌شده که براثر طغیان‌های پی‌درپی رودخانه کاجو در سالیان متمادی فرسوده و تخریب‌شده است.

 

البته عدم لایروبی رودخانه کاجو است؛ با توجه به شیب تند این رودخانه و بالا آمدن بستر آن‌یکی از مهم‌ترین دلایل تخریب سیل بند حفاظتی است که هیچ‌وقت لایروبی آن در دستور کار مسئولان دولتی قرار نگرفته است.

 

دستگاه قضا، سازمان بازرسی کل کشور و همین‌طور دیوان محاسبات از الآن باید برای ورود به ترک فعل استاندارد و مسئولان استان سیستان و بلوچستان برنامه‌ریزی کنند چراکه آنچه از شواهد و قرائن پیداست امسال نیز بلوچستان درگیر سیل خواهد شد و حتماً مقصران اصلی آن مسئولان دولتی و البته بنیادهای علوی و برکت هستند که دست روی دست گذاشتند تا وضعیت بحرانی شود.

 

انتهای پیام/#

منبع : sbpress.ir

نظرات شما

capcha