خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 7306
۱۳۹۹/۰۹/۲۴ - ۱۰:۴۸
حجت الاسلام والمسلین عزیزی در گفتگو با اس.بی پرس:

امام جمعه زابل: مشکلات 46 هزار هکتاری را علنی کنید/ تا آب به تمام حوضچه ها نرسد بازدیدها را ادامه می‌دهم

امام جمعه زابل: مشکلات 46 هزار هکتاری را علنی کنید/ تا آب به تمام حوضچه ها نرسد بازدیدها را ادامه می‌دهم
امام جمعه زابل گفت: من نمی‌خواهم امام جمعه‌ایی باشم که زینت المجالس است و به همین جهت قبلا هم گفته ام تا زمانی که آب به تمام اراضی ۴۶هزار هکتار برسد بازدیدهایم را ادامه‌خواهم داد و از کشاورزان خواستارم با ما ارتباط بگیرند و اشکالات را بگویند سپس ما با آقایان جهادکشاورزی همراه می‌شویم و مشکل را حل می‌کنیم.

حجت الاسلام والمسلین عزیزی امام جمعه زابل در گفتگو با خبرنگار اس.بی پرس در خصوص طرح46هزارهکتاری گفت: این طرح به گمانم مسئله چندضلعی است و باید با ابعاد مختلفش دیده شود.

 

وی با بیان اینکه اول! آب کم است و این آب باید به صورت منطقی ومعقول و علمی استفاده شود. افزود: دوم! اگر کشاورزان تحت پوشش طرح46هزار هکتاری به تغییر الگوی کشت روی آورند یک انقلاب عظیمی رخ خواهد داد؛ چراکه با کشت محصولات گلخانه ایی میتوانند به سودهای کلانی نسبت به کشت گندم به سودهای کلانی برسند و حتی محصولات را به خارج کشور نیز صادر نمایند.


امام جمعه زابل افزود: سوم این است که باید به این طرح با نگاه توسعه ای نگریست تا مابقی دشت سیستان نیز به سمت مکانیزاسیون ارتقاء یابد و سایر کشاورزان از این موضوع بی بهره نمانند.

 

حجت الاسلام والمسلین عزیزی با نقد انجام کارهای نصفه نیمه افزود: اگر طرح نیم لوله‌ها یا انتقال آب از دریای عمان پیگیری می‌شد، هم‌اکنون کشاورزی این منطقه با تحول عظیمی مواجه می‌شد و در کل اگر ما یک طرح را پیگیری کنیم و به سرانجام برسانیم خیلی بهتر از انجام کارهای نصفه نیمه‌ایی است که هیچ سودی برای مردم نخواهد داشت.

 

وی با اشاره به اینکه کشاورزان همه ساله در برج ۸ و۹ یک نوبت آب می‌گرفتند، افزود: طی بازدید دومی که داشتیم مسئولان طرح اظهار داشتند تا دوهفته آینده(یعنی تا هفته اول آذرماه ) به تمام ۴۶هزارهکتار یک نوبت آب می‌رسانیم.

 

پیوستن امام‌جمعه زابل به چالش خبر خوب اس.بی پرس/ عزیزی: خیرین به‌جای توزیع وعده غذایی، شغل ایجاد کنند

 

عزیزی تصریح کرد: البته همان‌جاهایی که طرح تکمیل شده است هم امسال به صورت غرقابی آب‌رسانی می‌کنند چراکه فعلا آزمایشی است.


حجت الاسلام والمسلمین عزیزی با اشاره به وجود حوضچه‌های خراب گفت: وجود ۳۰۰ حوضچه در بین ۱۴هزارتا انصافا قابل قبول است و البته مدیران جهادکشاورزی گفته‌اند هر چند روز نواقص یک حوضچه رفع می‌شود و این روند هم‌اکنون سرعت بیشتری گرفته است.


امام جمعه زابل گفت: برخی دولتی‌ها هم بلدند حرف بزنند، استدلال کنند، وعده بدهند و هم بلدند وعده‌شان را عملی نکنند و توجیه کنند؛ اما در این بین کشاورزی که زحمت زیادی می‌کشد و دستش کوتاه است چه گناهی دارد؟


وی افزود: من نمی‌خواهم امام جمعه‌ای باشم که زینت المجالس است و به همین جهت قبلا هم گفته ام تا زمانی که آب به تمام اراضی ۴۶هزار هکتار برسد بازدیدهایم را ادامه‌خواهم داد و از کشاورزان خواستارم با ما ارتباط بگیرند و اشکالات را بگویند سپس ما با آقایان جهادکشاورزی همراه می‌شویم و مشکل را حل می‌کنیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین عزیزی بااشاره به اینکه یک طرفه به قاضی رفتن درست نیست، افزود: دو گفتگو بین کشاورز و منتقد با متصدی کار باید مدیریت شود چرا که وقتی هرکدام جدا حرف می‌زنند نمی‌توانیم درست قضاوت کنیم.

 

وی تصریح کرد: منتقدینی آمدند نزد ما و گفتند‌به طرح انتقادهای جدی دارند و ما این مسئله را با مسُولین طرح و جهادکشاورزی مطرح کردیم و در پی آن متصدیان طرح اعلام کردند هر لحظه بگویید ما آماده‌ی جلسه با منتقدین هستیم تا نتایج کارشناسی آن نیز به مردم اعلام شود اما تا این لحظه هیچ تیم منتقد کارشناسی نیامد تا نقدش را مطرح کند.

 

امام جمعه زابل درپایان از رسانه‌های محلی خواست تا نهضت به پا کنند و نقاطی که ایراد زیاد دارد را به ما اعلام کنند؛ مردم آماده شوند، بنده هم مسئولین را می‌آورم تا حرفشان را به هم بزنند.

 

 

گفتگو از فاطمه شیرزایی

 

انتهای پیام/

منبع : sbpress.ir

نظرات شما

capcha