کمکاریهای گذشته را به پای مسئولان جدید ننویسید/ منتقدان متخصص به یاری ما در طرح۴۶هزار هکتاری بیایند

نماینده مجری طرح۴۶هزار هکتاری در گفتگو با اس.بی پرس به تشریح پاسخ اعتراض کشاورزان پرداخت و گفت: تمام ایرادات موجود در طرح ۴۶هزار هکتاری را نباید به مسئولین جدید طرح نسبت داد؛ چرا که این طرح تازه به مسئولان جدید سپرده شده است و اگر همین تلاشی که طی این چندماه توسط این افراد انجام شده است در سالهای قبل توسط مسئولان قبلی انجام میشد حالا شاهد این حجم از نواقص نبودیم.
وی افزود: ما یک جنازهایی از طرح را تحویل گرفتهاییم که با تلاش بسیار تازه توانستیم آن را بنشانیم و احیای آن هنوز تلاشهای بسیاری نیاز دارد.
نماینده مجری طرح تصریح کرد: به عنوات مثال هنگام تحویل طرح، نقاطی را مشاهده کردهاییم که ۱۷ متر لولهگذاری انجام نشده است و آنطرفش شیرآلات و حوضچه کار شده است با این توجیه که کسی نظارت نخواهد کرد!
میربادین تاکید کرد: نقد کردن سادهاست اما معمولا منتقدین در بیان راهکار عاجزند و البته درخواست ما این است که اگر نقدی مطرح میشود راهکارش هم بیان شود تا مشکل برطرف شود.
وی تصریح کرد: برای اینکه این طرح به سرانجام مطلوب برسد باید همه بومیهای متخصص پای کار بیایند و اگر کسی تخصص خاصی دارد به مامراجعه کند و یک گوشهی کار را دست بگیرد.
دزدی های مغرضانه عامل ماندگاری نواقص طرح46هزارهکتاریست
میربادین در خصوص هشتگ سیستان بدون شنبه که در اعتراض به وعده نیکبخت کارشد، گفت: بازدید رئیس مجلس از نواقص طرح خوب بود، اما کارشکنیهایی که برای رفع نواقص ایجاد میشود جای تعجب دارد! بهعنوان مثال زمانی که آقای نیکبخت قول دادند تا شنبه آب را به آن نقطه برسانند تمام نیروها به صورت شبانهروزی بسیج شدند و حتی شب در همان بیابان میخوابیدند اما جمعه به صورت شبانه شیرآلاتی که به تازگی کار شد به سرقت رفت و این سرقتی بود که مردم عادی نمیتوانستند انجام دهند و این نشان از سرقتهای غرضورزانهایی است که باعث شد نواقص نه تنها رفع نشود بلکه خسارت بیشتری نیز وارد شود.
وی تصریح کرد: باتوجه به اینکه فصل کشت میگذرد و تامین مجدد شیرآلات به سرقت رفته زمانبر است با مشورت آبیار روستای کربلایی قربان، تصمیم بر این شده است که حقآبهی مردم روستا فعلا از دو حوضچه تامین شود تا زمانی که نواقص حوضچههای دیگر رفع شود.
نماینده مجری طرح ۴۶هزار هکتاری درخصوص وعده آقای نیکبخت باموضوع پایان طرح ۴۶هزارهکتاری در آذرماه گفت: رفع نواقص طرح ۴۶هزارهکتاری امسال به پایان نمیرسد، بلکه منظور این سخن آن است که دوره بهرهبرداری که از قبل تعیین شده است تمام و یک نوبت آب به زمینها خواهد رسید و در پی آن نواقص نیز برطرف خواهد شد و هرزمان نقص مناطق باقیمانده برطرف شود بلافاصله آب هم خواهد رسید.
مشکلات را قبل ازنشر به ما بفرستید
وی با انتقاد از نحوهی کمکرسانی به کشاورزان گفت: اگر واقعا دلسوز کشاورزان هستند قبل از اینکه ویدئو یا تصاویر را در شبکههای مجازی نشر دهند تا سوژهی شبکههای معاند نظام شود ابتدا به مسئولان طرح بفرستند تا پاسخ و پیگیری لازم انجام شود.
وی تصریح کرد: قبلا اگر مسئولان طرح بومی نبودند و نمیشد نقدها را به راحتی به آنها منتقل کرد حالا که نیروها بومی هستند و درب همهی بخشها به روی کشاورزان و منتقدین باز و است و ما پاسخگوییم پس دوستان از این فرصت برای همافزایی و حل مشکل بهره ببرند نه تخریبهای مغرضانه که ضرراش بیشتر متوجه کشاورزان میشود.
منصوری نماینده مجری طرح در نیمروز نیز بااشاره به اینکه عدم توجیه کشاورزان از جمله عمده دلایل اعتراض کشاورزان است افزود: ۴۰درصد کارهای طرح ۴۶هزار هکتاری مربوط به مسائل اجتماعی و توجیه و همکاری با کشاورزان بوده است اما در سالهای قبل حتی همین هم انجام نشده است و برخی کشاورزان حتی نمیدانند که شیرفلکهایی که در زمین است را باید بازکند تا آب به آنها برسد و از آن طرف فریاد میزند که به ما آب نرسیده است!
منصوری گفت: در سالهای قبل ما یک سری ایرادات و نواقص از جمله جنس نامناسب برخی لولهها و جایگذاری نامناسب آنها را فریاد میزدیم اما کسی نمیپذیرفت حالا همان ایراداتی که پیشبینی کرده بودیم و اصلاح نکردند باعث ایجاد مشکل شده است و این را به پای مسئولین جدید مینویسند!
وی افزود: ما منکر مشکلات طرح۴۶هزار هکتاری نیستیم اما جانب انصاف باید رعایت شود و در نظر داشته باشید که این ایرادات مربوط به الان نیست و اگر این درختی که چندین سال قبل کاشته شده است امروز ثمر نمیدهد علت را باید در گذشتهاش جستجو کرد وگرنه ما تمام تلاشمان را برای رفع نواقص انجام خواهیم داد.
گفتگو از فاطمه شیرزایی
انتهای پیام/
منبع : sbpress.ir