اعضای یک باند حرفهای سرقت احشام در دلگان متلاشی شدند

به گزارش اس.بی پرس، غلامرضا نورا بیان کرد: در پی گزارش های سریالی سرقت احشام از دامداران خرد شهرستان دلگان تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان بررسی موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: در بررسی های ماموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی مشخص شد متهمان شبانه با نفوذ به دامداری های فاقد حفاظ و تجهیزات ایمنی اقدام به سرقت احشام می کنند.
فرمانده انتظامی دلگان بیان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با بررسی جغرافیایی زمانی و مکانی سرقت ها و یک سری تحقیقات میدانی یکی از اعضای این باند سرقت را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی او را در اقدامی ضربتی دستگیر و تعدادی از احشام سرقت شده را از مخفیگاهش کشف کردند.
نورا اظهار گفت: متهم که در بازجوئیهای اولیه منکر هرگونه جرمی بود در مواجهه با ادله و مستندات پلیسی طی چندین مرحله بازجوئی به 6 فقره سرقت احشام از دامداریهای خرد و سنتی روستاهای شهرستان دلگان با همدستی 2 نفر از دوستانش اعتراف کرد.
وی عنوان کرد: در ادامه این عملیات تیم های عملیات ویژه پلیس پس از هماهنگی های لازم قضائی 2 عضو دیگر این باند را طی 2 عملیات مجزا دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان دلگان خاطرنشان کرد: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.
انتهای پیام/
منبع : farsnews.ir