خبرگزاری مردمی سیستان و بلوچستان


کد: 8999
۱۳۹۹/۱۲/۱۸ - ۱۷:۵۷
سرانجام طرح 46 هزار هکتاری...

از این دلارهای دفن شده در سیستان کی طلا می‌روید؟

از این دلارهای دفن شده در سیستان کی طلا می‌روید؟
طلا در نظرش همان گندم بود، می‌گفت این‌همه پول خرج 46 هزار هکتاری کردند، این‌همه دلار زیر این خاک‌های سیستان دفن شده است، پس کی به ما آب می‌رسانند که ازش طلا برویانیم. وعده‌ووعیدها یک پول سیاه هم نمی‌ارزد.

به گزارش خبرنگار اس.بی پرس، بسیاری از کشاورزان منطقه سیستان ماه هاست در انتظار جاری شدن آب در حوضچه‌های تعبیه‌شده در زمین‌هایشان هستند؛ حوضچه‌هایی که سال‌ها پیش به‌عنوان طرح 46 هزار هکتاری امیدی بود برای گذران روزهای خشک‌سالی؛ اما این امید ملعبه دست مسئولان بی‌کفایتی شد که از ابتدا به‌غلط این پروژه سراسر غلط را اجرایی کردند تا غلط اندر غلط میلیون‌ها میلیون پول این مردم حیف‌ومیل شود و باورشان را هم توسط مدیران بعدی لگدمال گردد.


طرح ۴۶ هزار هکتاری که در آخرین روز اردیبهشت ۹۹ برای چند دهمین بار، توسط رئیس‌جمهور روحانی افتتاح شد، قرار بود امسال به‌صورت کامل بهره‌برداری شود. این طرح آبیاری با لوله قرار بود بعد از سال‌ها به کشاورزان منطقه سیستان آب برساند.

 


این طرح 850 میلیون دلار هزینه برداشته است. هزاران متر لوله، حوضچه‌های سیمانی و ده‌ها پمپ و دیگر ملزومات تهیه و طی سال‌های 93 تاکنون همراه با دیگر هزینه‌های جاری برای بیت‌المال هزینه برداشته است تا شاید به بخشی از منطقه سیستان آب برساند. میلیون‌ها دلاری که دفن شده اما هنوز ثمر نداده است.

 

بیش از ۵۶ میلیون مترمکعب آب تحویل کشاورزان سیستانی شده است


نیکبخت رئیس تازه منصوب‌شده سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان و حتی رؤسای پیشین، بارها و بارها تاریخ‌های متعددی برای جاری شدن آب در حوضچه‌های پروژه ۴۶ هزار هکتاری تعیین کردند، اما هنوز بسیاری از مناطق سیستان رنگ آب به خود ندیده‌اند.


مردمان این سرزمین که پیشه آن‌ها کشاورزی و دامداری است دیگر طاقتشان طاق شده است. حق هم دارند، اگر آب نباشد حیاتی نیست، نه برای خودشان و نه برای دام‌ها و کشاورزی‌شان و نه حتی برای زنده نگه‌داشتن امید و آرزویشان.


این مطلب نه برای سیاه نمایی و کوبیدن سازمان جهاد کشاورزی استان، نه برای نادیده گرفتن خدمات وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو و یا حتی برای سوءاستفاده علیه دولت تدبیر و امید نیست که تنها تلنگری بر مسئولان نظام است، برای آن‌که بدانیم دشمنان این نظام و این انقلاب این پروژه عظیم را که در سطح خاورمیانه منحصربه‌فرد است، دستمایه قرار داده و مدام از آن به‌عنوان نمونه‌ای بارز از بر باد رفتن میلیون‌ها دلار سرمایه بیت‌المال و به باد رفتن آن توست مدیران استانی و کشوری یاد می‌کند.

 

 


آقای نیکبخت و آقای خاوازی، سازمان و وزارت جهاد کشاورزی باید با مردم سیستان صادقانه‌تر برخورد کند. راست و حسینی مشکلات را بگوید و وعده بیخود ندهد؛ تاریخ الکی تعیین نکند و آمارهای دهن پر کن ندهد. اگر نیاز به مشورت و کمک هست، کمک بگیرد. اگر این طرح امسال هم به نتیجه نمی‌رسد آب را از انهار سنتی رها کند. این مردم زندگی دارند؛ مانند شما و دیگر کارمندان دولت هرماه حقوق نمی‌گیرند که شکم زن و بچه‌شان را سیر کنند. باید کشاورزی و دامداری کنند تا لقمه نانی سر سفره ببرند. اگر پای درد و دلشان می‌نشستید می‌فهمیدید چه رنجی از این بی‌آبی می‌کشند و دم نمی‌زنند.


اهمال‌کاری هر مقام و مسئولی در پروژه آبیاری با لوله یا همان 46 هزار هکتاری هزینه‌های گزافی برای نظام و انقلاب اسلامی دارد. خیلی سرراست و دقیق پاسخ دهید از این‌همه دلاری که زیر خاک‌های سیستان دفن کرده‌اید، کی طلایی چون گندم می‌روید؟

 

 

انتهای پیام/#

منبع : sbpress.ir

نظرات شما

capcha